Thursday, March 31, 2022

Uppsats om dig själv exempel

Uppsats om dig själv exempel



Hitta roligt i det vanliga och visa upp det. Jag känner mig glad över det uppsats om dig själv exempel delen av denna fantastiska skola med så fantastiska vänner, hjälpsamma och kärleksfulla lärare och den sunda skolförvaltningen. Jag är en sällskaplig person. Styckeskrivande är också roligt, uppsats om dig själv exempel, om du är bekant med efter det kan du skriva eller så är det krångligt att skriva. Jag tycker om logiska spel och allt som är kopplat till det. Jag är en mycket entusiastisk student och jag tror att detta är en stark sida för mig. Jag tror att på det här sättet kommer jag att kunna ge allt som behövs för mig själv och min framtida familj.





Kort essäprov om dig själv



Exempel på en uppsats om dig själv: Du är här för att du har fått i uppdrag att slutföra en uppgift. Denna exempelguide illustrerar vad som förväntas och hur du förväntas slutföra ditt uppdrag. Du kan använda denna exempelguide med rätt referens; om du letar efter en uppgift att lämna in, uppsats om dig själv exempel kontakta oss för ett icke-plagierat papper skrivet av våra proffs. För att effektivt veta hur man skriver en personlig uppsats, rekommenderas det alltid att du hänvisar till ett välskrivet exempel på en uppsats om dig själv. Ett professionellt utformat uppsatsexempel kan korrekt visa dig alla nyckelaspekter som ska lyftas fram i tidningen för ett enastående stycke.


Därför är det lämpligt att du vet hur du hittar det bästa kvalitetsexemplet av en personlig uppsats och även var du hittar de rätta exemplen för att undvika besvär när du planerar att skriva en uppsats om dig själv, uppsats om dig själv exempel. Dessutom kommer det här avsnittet också att belysa riktlinjer för hur man använder personliga uppsatsprover för framgångsrikt skrivande. Även kallat ett personligt uttalande, en uppsats om dig själv kan skrivas för olika ändamål, inklusive uppgifter, högskoleansökningar, praktikansökningar, uppsats om dig själv exempel, jobbansökningar bland annat.


Huvudmålet med uppsatsen är att berätta en historia om dig själv för läsarna. Ett exempel på en uppsats om dig själv kan diskutera dina erfarenheter, uppsats om dig själv exempel, färdigheter, intressen, prestationer, utmaningar bland andra aspekter om dig. Idag finns det olika källor som en student kan lita på för ett exempel på en personlig uppsats. Vissa är tillgängliga online, andra offline. Du bör dock komma ihåg att inte alla dessa källor kan erbjuda ett professionellt skrivet exempel på en uppsats om dig själv. Därför bör du inte skynda dig att skaffa ett exempel uppsats om dig själv exempel från vilken källa som helst bara för att det ser bra ut eller för att någon annan har sagt det till dig. En av punkterna att tänka på när du letar efter en provuppsats om dig själv är kvaliteten på papperet, uppsats om dig själv exempel.


Kvalitet representerar hur papperet presenteras, inklusive layout, uppsats om dig själv exempel, Skrivstil, grammatik, skiljetecken, innehåll och språkbruk bland andra element. Ett välskrivet exempel bör vara fokuserat på ämnet, tydligt och lätt att läsa. En bra uppsats om dig själv skrivs i form av en berättelse som berättar din historia i relevans för syftet med att skriva. När du söker efter ett personligt uppsatsexempel är det uppsats om dig själv exempel Det är också tillrådligt att du överväger användarvillkoren som beskrivs av olika källor.


Det finns källor som kan erbjuda dig exempeluppsatser att använda direkt från deras webbplatser medan andra ger utrymme för nedladdningar så att du kan använda exemplet när du vill. Det bör också noteras att personliga uppsatsexempel antingen kan erhållas gratis eller mot en avgift, beroende på källa. Var därför säker på att du i god tid känner till villkoren för att använda ett exempel. Det skulle också vara tillrådligt att du överväger att skaffa uppsatsexempel från tillförlitliga källor. Sådana källor erbjuder prover som är gjorda av proffs och kan vara ett enklare sätt att få toppklassarbete. Att välja en bra källa för att få ett exempel på en uppsats om dig själv från kan ibland vara förvirrande. För att undvika allt krångel och spara tid, nedan är några idealiska källor som du kan tänka på när du letar efter ett bra personligt uppsatsexempel.


Skrivcentret för din skola är en av de bästa platserna att besöka för ett exempel på en personlig uppsats. Centret är dedikerat till att erbjuda hjälp till studenter i olika akademiska aspekter, inklusive uppsatsskrivning. Nästan alla institutioner har en, med online-närvaro för att säkerställa att studenter kan få provuppsatser och akademisk skrivhjälp bekvämt. Om din skola inte har ett skrivcenter, uppsats om dig själv exempel, du kan helt enkelt kolla in de för andra uppsats om dig själv exempel från deras webbsidor online. Till exempel är UCONN Writing Center en av webbplatserna som du kan besöka för ett exempel på personliga uppsatser. Dessutom har webbplatsen också beskrivit riktlinjer för att hjälpa dig att skriva en uppsats om dig själv.


Du kan också hitta ett bra exempel på en personlig uppsats från professionella tjänsteleverantörer för uppsatsskrivande. Webbplatserna erbjuder ett brett utbud av personliga uppsatspappersprover att välja mellan. Exemplen finns tillgängliga online för nedladdning och användning när du behöver och var du än är. Uppsatsexperter är en av de källor som du kan kontakta för ett exempel på en uppsats om dig själv, uppsats om dig själv exempel. Sajten har en blogg där du kan läsa de prover du behöver. Dessutom kan du lägga en beställning på webbplatsen för en anpassad personlig uppsats som är skriven enligt dina specifika instruktioner. Personliga uppsatser är vanliga uppdrag och du kan alltid hitta prover från utvalda webbplatser också.


Det finns professionella webbplatser som erbjuder akademisk hjälp till studenter, uppsats om dig själv exempel, varifrån du också kan hitta exempel på personliga uppsatser. International Student är en av de idealiska utbildningswebbplatserna som du kan kolla in för välskrivna exempel på personliga uppsatser. Sajten också uppsats om dig själv exempel tips och riktlinjer för att skriva personliga uppsatser för motivation. Faktum är att biblioteket kommer att erbjuda dig exempel på uppsatser skrivna av andra studenter och till och med handledare för korrekt referens. Även om internet alltid är den föredragna platsen dit de flesta människor går till när de letar efter exempeluppsatser och akademiska uppsatser, kan källorna i din ort, som till och med samhällets bibliotek, vara till stor hjälp.


Efter att ha valt uppsats om dig själv exempel bästa kvalitetsexemplet på en uppsats om dig själv, du bör också veta hur du använder den när du skriver för bästa resultat. Det bör noteras att alla exempel som tillhandahålls online eller offline huvudsakligen är för referensändamål. Även om många av de personliga uppsatsexemplen inte följer med ansvarsfriskrivningen bör du inte lämna in exemplet som en uppgift eller för en ansökan. Istället bör den användas för att vägleda dig om hur du individuellt strukturerar en uppsats om dig själv. Det är inte fel att låna idéer från exemplet, men påståendena bör omformuleras ordentligt så att det inte ser ut som att du direkt lyfte material från prover.


Var kreativ i att använda exemplet för att leverera en bra uppsats. Det finns dock tillfällen där du kanske inte har tid att skriva och besluta dig för att beställa en skräddarsydd personlig uppsats. I så fall kan du lämna in provet för en uppgift eller ansökan eftersom det är ett originalarbete. Längden och innehållet i personliga uppsatser varierar beroende på anledningen till att skriva, instruktioner bland annat. För att ha lätt för att skriva är det lämpligt att du använder ett exempel dvs uppsats om dig själv exempel relaterat till omfattningen av din uppsats eller täcker liknande aspekter som de du tänker täcka. Att läsa exempel på personliga uppsatser kan också ge dig en mer levande bild av hur ett bra exempel på en uppsats om dig själv bör utformas. Dessutom kommer det också att göra det möjligt för dig att enkelt skilja mellan ett välskrivet exempel och ett dåligt skrivet.


Följande är några exempel att läsa. Jag kände en spänning över att analysera resultaten av mitt årslånga examensarbete på grundutbildningen. jag uppsats om dig själv exempel tror inte att jag äntligen hade fått mitt drömjobb. Alla seniorredaktörer åt lunch i caféet tvärs över gatan från bageriet där ekonomiteamet och marknadsteamet delade efterrätt. Jag hade blivit anställd som budgetanalytiker på min favorittidning. Vill du få ytterligare hjälp med ditt uppdrag? Kontakta oss idag; Vi är ett ledande akademiskt forskningsföretag med en rad specialiserade tjänster. Från allmänna uppsatser till doktorsavhandling, vi garanterar din holistiska hjälp.


Våra priser är överkomliga och konkurrenskraftiga. Dessutom har vi en samling provpapper inom alla områden bara för dig. Lägg din BESTÄLLNING NU! Du kanske vill överväga att läsa vår Essay Writing ServicesResearch Paperuppsats om dig själv exempel, ExamensskrivningstjänsterKursarbete Hjälpbland andra. Om du anser att denna information är användbar, dela den så att andra kan få en chans att läsa. Tack. Vi delar inte din personliga information med något företag eller person. Vi har också sett till att beställningsprocessen är säker; du kan kontrollera säkerhetsfunktionen i webbläsaren.


Av konfidentialitetsskäl skickas alla papper till din personliga e-post. Om du har några frågor, kontakta oss när som helst via e-post, livechatt eller vårt telefonnummer. Jag förväntade mig perfektion när det gäller grammatik och jag är nöjd. Föreläsaren är alltid på huvudet men var nöjd med min uppsats. Än en gång, tack så mycket. Letar du efter skräddarsydd tjänst för att skriva uppsatser? Vi levererar högkvalitativ skrivhjälp över discipliner. Kontakta oss för professionell hjälp med uppdrag. Besök vår hemsida och upplev en värld av utmärkta forskningsskrivande lösningar. E-postförsäljning GlobalCompose. Ring nu! Öppet alltid. E-post: support globalcompose. com Ring nu! Hem Prissättning Våra skribenter Kontakt Exempelblogg. Exempel på en uppsats om dig själv. Saker att tänka på när du letar efter ett exempel på en uppsats om dig själv.


Var du hittar ett exempel på en uppsats om dig själv. School Writing Center Skrivcentret för din skola är en av de bästa platserna att besöka för ett exempel på en personlig uppsats. Beställ nu Kontakta oss. Online essäskrivningstjänster Du kan också hitta ett bra kvalitetsexempel på en personlig uppsats från professionella tjänsteleverantörer för uppsatsskrivande. Akademiska bloggar Personliga uppsatser är vanliga uppgifter och du kan alltid hitta exempel på utvalda webbplatser också. Hur man effektivt använder ett exempel på en uppsats om dig själv. Exempel på personliga uppsatser. Exempel på en uppsats om dig själv: referenser. Att dela är: OMSORG. Skrivfunktioner.





John Proctor karaktärsanalys uppsats



Jag vet hur det är att inte ha någon som hör av sig när man kommer hem efter en hemsk dag i skolan. Därför försöker jag alltid vara ett öra för mina vänner och få dem att må bättre. Men jag låter aldrig mina ekonomiska begränsningar och inte så lätta familjeliv komma i vägen för mina akademiska mål. Jag har tvärtom alltid varit mån om att lära mig nya saker och få bra betyg. Som ett resultat lyckades jag landa på mitt drömhögskola, det också på stipendium. Att komma in på college med stipendium var en av mina största drömmar och ett stort mål.


Dessutom gav det mig en chans att göra min mamma stolt över mig. Till sist skulle jag vilja berätta att jag kan verka som en smart student som är självsäker och arrogant. Men i verkligheten är det tvärtom. Jag är en person som måste hantera social ångest varje dag, vilket innebär att jag måste kämpa mycket för att få nya vänner, gå på sociala evenemang och hålla presentationer. Detta kan ge dem intrycket av att jag är en arrogant tonåring. Men från insidan är jag ödmjuk som en duva. Jag kan aldrig säga nej till någon, och jag kan aldrig ignorera någon som behöver hjälp.


Jag är skör som glas. Min självförtroendenivå kan gå till noll på en obekväm kommentar. Sammantaget är det precis den jag är som person. Och jag tror att mina erfarenheter och relationer med andra har en stor roll i att göra mig till vad jag är idag. När allt kommer omkring är människor sociala djur. Så, oavsett hur introvert eller blyg jag är, behöver jag fortfarande riktiga kontakter som hjälper mig att uppleva livet när det är som bäst. Uppsatskök. Logga in. Logga in. Söka efter:. Få anpassad uppsats från:. Beställ nu. Här är några saker du kan göra för att undvika att hamna i den situationen: Brainstorma nyckelinformation och personlighetsdrag eller personliga erfarenheter som du skulle vilja dela med dig av.


Beskriv din uppsats innan du börjar skriva utkastet. Se till att ditt utkast är uppdelat i logiska stycken som är väl sammankopplade. Se till att din introduktion är tillräckligt engagerande för att fånga läsaren. Se till att avsluta din uppsats som avslutar allt du skrivit i kroppen. Se till att du har en unik röst i ditt skrivande genom att använda relevant ordförråd och låta läsaren känna dina känslor. Du kan prata om ditt studentliv eller privatliv. Du kan inkludera specifika upplevelser eller incidenter för att backa upp dina påståenden om din personlighet.


Kort essäprov om dig själv Fortfarande förvirrad? berätta om dig själv uppsatsexempel. Det finns olika aspekter som gör en individ till en hjälte. Det kan vara mod, styrka eller respekt för mänskligt liv och natur. Det här är exempel på uppsatser om vikten av utbildning. Använd dem gärna när du skriver ditt eget papper. Uppsatsexempel om ärlighet: ämnen, en sammanfattning av var och en av dem och uppsatsöversikt för denna typ av uppsats. Jag vet att det enda du vill är att hitta intressanta uppsatsexempel om ditt sommarlov. Detta kommer att öka din självmedvetenhet och ditt intresse förutom att hålla dig engagerad utan att bli uttråkad.


Läs de 10 bästa uppsatserna om mig själv med introduktion, disposition, citat för KG-, grund-, gymnasie- och högskolestudenter. Att skriva en uppsats för mig själv för att beskriva dig för din skola, högskola, stipendietest eller till och med för din intervjuintroduktion kan tyckas lätt att se. Men närhelst du tar upp pennan kan du ofta hitta dig själv omgiven av frågor som vad jag själv är? vad man ska skriva och hur man skriver om sig själv? Som det sägs, övning gör mannen perfekt. Så öva dig själv genom att läsa exempel på uppsatser, skriv dig själv med några få ord som ,, ord om dig själv. På så sätt kommer du att kunna uttrycka dig fullt ut om din personlighet, dina intressen och dina framtida mål.


Bland alla varelser på jorden är människan definitivt överlägsen. När jag skriver några rader eller ord om mig själv för att introducera, känner jag att jag är en liten del av hela den här världen som är fylld av människorna runt omkring. jag är en människa. Jag är själv ödmjuk, snäll, omtänksam och modig. Jag är mest respekterad, älskad och ansvarsfull människa. Men det är ganska svårt att skriva om dig själv men jag har försökt att uttrycka allt om mig själv. Jag kommer från en arbetarfamilj och är Rajesh. Jag är enkel, söt, självsäker och listig kille. Min far är en känd läkare som vet hur man älskar sitt yrke med passion och engagemang. Medan min mamma är en hårt arbetande lärare på stadens offentliga skola vars enda passion är att förändra sina elevers liv med kunskap och en god vision.


Vi är fyra bröder och systrar bland våra föräldrar och min mormor. Min familj är det mina föräldrar hade jobbat för, dvs helt lycklig och nöjd sådan. Jag är den yngsta av min enda bror och två systrar. Min äldre bror är bara sex år äldre än jag. Mina andra två äldre systrar är yngre än min bror. Att vara den äldste ger dig ibland förmåner. Som tur är är jag älskad, omtänksam och mest gynnad i hela min familj. Jag är elever på gymnasiet. Min äldre bror studerar på universitetet. En äldre syster till mig är collegestudenten, medan min yngsta syster studerar klass. Jag vaknar tidigt på morgonen och avslutar alla mina göromål vid exakt tid. Vi packar alla ihop för våra respektive arbeten.


Mina syskon förbereder sig för skola, högskola och universitet. Min far, för sjukhus och min mamma för närliggande skola. Värderingarna som hårt arbete, tidshantering, uppriktighet med arbete och målmedvetenhet har varit inarbetade i vår natur. Det är sant att säga att ett barn blir den miljö han får i sitt hem. Alla väsentliga mänskliga egenskaper som uppriktighet, hängivenhet, sanning och ärlighet upplever jag praktiskt taget i mitt hem. Min skola är som ännu en gåva från Gud till mig. Det är en av de bästa skolorna i hela vår närhet. Vi är verkligen omhändertagna, rätt utbildade och väl socialiserade här på vår skola.


Själv känner jag mig stolt över att vara student här. Jag tar hand om vad som lärs ut och vad som ska läras. Jag respekterar mina lärare, mina medmänniskor, min skola och allt som är förknippat med min skola. Jag är en duktig elev, som aktivt deltar i alla aktiviteter, vare sig det är tentor eller fritidsaktiviteter. De fritidsaktiviteter som sport, frågesporttävlingar, uppsatser och taltävlingar etc. är hjärtat i min institution. Jag är själv uppsatstävlingsvinnare vid olika tidpunkter. Det sägs verkligen att man inte kan studera enbart från böckerna. Istället måste man lära sig av alla fritidsaktiviteter som man deltar i. Jag är själv den bästa uppsatsförfattaren, cricketspelaren, sångaren och dansaren och topparen på alla tentor.


Karriärplaneringen är just det som irriterar en själv. Utan en sund karriärplanering, redan från början, kan man inte hålla sig på rätt spår. Man måste göra sakerna eller sätta målen i enlighet med hans eller hennes breda karriärmål. En man utan en sund karriärplanering är som ett fartyg utan radar. Den driver och sjunker till slut ner i det djupa havet. Men till skillnad från min pappa, som är läkare, känner jag själv ett litet intresse för det här yrket. Jag vill själv vara ämbetsman för att tjäna mitt folk på bästa sätt. Jag är väldigt inspirerad av min morbror som är polischef.


Det inspirerar mig verkligen eftersom jag själv vill tjäna min nation genom att vara en bra tjänsteman. En man som bara drömmer om framtiden och inte gör något för morgondagen kan bäst benämnas som lat och den patetiska personen. På det sättet ogillar jag att jag blir kallad som en man utan vision och slottsmakare i himlen. Jag jobbar för det jag drömmer om. Hittills har jag visat att jag är den bästa inom alla områden som inom akademiska, fritids- och privata områden. All denna framgång, hårda arbete, engagemang, beslutsamhet tillskrivs verkligen mina föräldrar som har gjort detta möjligt för mig. En som uppnår vad som helst idag har förlorat en sak igår. Det finns ingen fullständigt framgångsrik man utan blandningen av både misslyckanden och framgångar. Det vill säga, jag misslyckades ett dussintal gånger. Men varje misslyckande gjorde mig starkare någonsin.


Min familj, särskilt min mamma, har varit den stora källan till uppmuntran och motivation för mig. Det är därför jag själv är en verkligt självinspirerad, stärkt och hängiven karl idag. Jag har lärt mig mycket av mina misstag och av mina misslyckanden. Jag ser aldrig mitt misslyckande som en förbannelse, snarare en möjlighet att förbättra och improvisera. Det jag själv ser på livet är en total pott av möjligheter. För varje problem finns det en lösning. Jag ser livet som en välsignelsegåva till mänskligheten. Man bör sträva hårt för att förbättra inte bara sin lott utan för sina medväsen. Mänsklighetens tjänst är den bästa av alla tjänster. Vad jag själv har lärt mig av min erfarenhet och kamp är att man aldrig ska sluta arbeta hårt, vara självsäker, positiv och anpassad till alla situationer. Den största framgången är att man blir oövervinnerlig.


Endast än kan man möta livet i full kraft och full av självförtroende. Därför, när jag skriver om mig själv, är jag här för att uttrycka mig själv att det jag ser, vad jag upplever och vad jag planerar för mitt liv är den totala manifestationen av vad jag gör idag. Jag försöker själv vara ödmjuk, passionerad, hängiven, hårt arbetande och ärlig. Jag anser att mina föräldrar är mina bästa mentorer. Jag har lärt mig den verkliga meningen och värdet av livet av mina föräldrar. Jag är med en glad, fokuserad och hårt arbetande familj. Det är definitivt Guds största välsignelse för mig. Jag kommer från en medelklassfamilj i Bihar, jag är Naresh Chukla. Jag studerar just nu i klass 10. Jag känner mig glad över att vara en del av denna fantastiska skola med så fantastiska vänner, hjälpsamma och kärleksfulla lärare och den sunda skoladministrationen.


Ingen kommer i den här världen i det skede där jag är just nu, utan stöd från familj och vänner. Faktum är att det jag är idag beror på min familj. Min far är en ansedd affärsman i vårt samhälle. Mina mammor är läkare. De båda älskar sitt yrke. Det vill säga värdet av tid, uppriktighet, hårt arbete och engagemang för syftet. Vi är tre bröder och systrar. Som äldst är jag den mest ansvarsfulla av mina bröder och systrar. Jag är ansvarig för att vägleda och ta hand om mina andra syskon. Vi studerar alla i samma skola. Att läsa är min passion. Jag är en ivrig läsare av romaner och historieböcker.


Jag har ett stort intresse för indisk historia och klassisk arkitektur. Jag älskar att läsa böcker som beskriver det antika Indiens rika historia och civilisation. Förutom historia älskar jag att läsa Shakespeares romaner. Fast jag är sällan fri från mina rutinarbeten. Men när jag är ledig älskar jag att spela luddo med mina vänner. Jag har faktiskt varit bäste målskytt i den här matchen. Jag har ett litet intresse för onlinespel. Jag använder sällan min persondator och mobila enhet för spel. Jag älskar att värdesätta min tid för min framtids bästa. Vänner är de bästa speglar av en person. Faktum är att den vänkrets du valde att stanna hos, definierar din personlighet och prioriteringar.


Jag har turen att ha de bästa vännerna någonsin i mitt företag. Haresh är mina bästa vänner. Han är inte bara min bästa vän utan han är också min klasskamrat. Han har varit bästa målskytt i min klass. Han är faktiskt en snäll, mild och uppriktig individ. Jag älskar tidshantering och disciplin i livet. Jag har lärt mig allt detta värde av mina föräldrar. Min pappa är min sanna inspiration. Han har skött mig som han själv. Jag är ganska inspirerad av honom och det har varit det enda syftet med mitt liv att tjäna människorna osjälviskt, som min far gör. Tid är en ganska dyrbar vara. Jag har lärt mig under alla år av mitt liv, det goda värdet av tid och disciplin. Jag älskar att ha tidshantering, sund strategi och tydliga mål i livet.


Mitt liv är fullt av experiment och prestationer. Jag har lyckats många gånger och många gånger har jag också misslyckats. Allt detta har verkligen lärt mig vikten av att resa mig igen och slå till igen. Jag fortsätter att uppdatera mig själv för att bli den bättre versionen av mig själv. Även om ingen kan beskrivas i några få meningar. Man måste ha kontroll över sig själv innan man skriver något om sitt liv. Jag bor i centrala Benars, jag är Kajal. Jag är elev i klass 8. Min skola ligger cirka 10 minuter från mitt hem. Jag har 2 bröder som är äldre för mig och en yngre syster. Min yngre syster studerar också på min skola.


Det är fantastiskt att komma till skolan med dina vänner i skolbussen. Jag är bra på studier i min klass. Alla mina lärare känner mig personligen. Jag är punktlig och hängiven. Jag gör inte bara mina läxor i tid utan jag hjälper även mina andra klasskompisar i deras skolarbeten. Jag har varit positionsvinnare på min skola sedan klass 1. Jag har ett stort intresse för engelska och historia. Under min lediga lektionstid sitter jag på skolbiblioteket och läser mina favoritböcker där. Vår skola anordnar regelbundet årliga nationella evenemang. Jag deltar i tabloider, dramer, tal och tävlingar för att skriva uppsatser. Jag är bra på alla fritidsaktiviteter. Inte bara i skolan, utan jag är också intresserad av arbeten i mitt hem. Jag lär mig matlagning och utövar yoga regelbundet. Min mamma har inspirerat mig mycket.


Hon har varit god bokläsare och kan socialarbetare. Jag värdesätter personlig utveckling och mänsklig etik. Din personlighet och dig själv är vad du har gjort den till. Ärlighet, engagemang, uppriktighet och ödmjukhet är de dygder man lär sig under sitt barndomsliv med familj, vänner och i sin skola. En bra familj ger de goda barnen. Jag är verkligen inspirerad. Livet är menat att levas passionerat och med en vision om att göra gott för dina medmänniskor. Med detta mål i åtanke har jag alltid strävat efter att tjäna mitt folk i den kapacitet jag kan. Jag är tacksam mot mina föräldrar, vänner och skollärare för att de står bredvid mig i varje steg av livet.


Jag har verkligen tur. Jag själv Jiya Kumari. Jag bor i medborgarkoloni, Madras. Jag är elev i klass 7 vid Madras nationella offentliga skola. Det är en av de äldsta och bästa skolorna någonsin i min stad. Jag har två äldre bröder och en yngre syster. Min far är statstjänsteman medan min mamma är läkare. Vi lever alla lyckliga med våra föräldrar. Jag brukar gå till min skola som ligger i anslutning till mitt hus. Jag når skolan på exakt tid. Under lektionerna ägnar jag full uppmärksamhet åt mina studier. Jag gör mitt hemarbete i rätt tid och hjälper mina medstudenter i deras uppgifter. Jag är också bra på icke-akademiska aktiviteter som att skriva, dansa och sporta. Under min lediga lektionstid i skolan föredrar jag att läsa böcker på skolbiblioteket. Förutom skolaktiviteter hjälper jag min mamma hemma.


Jag lär mig laga mat. Min far berömmer mig alltid för min talang och förmåga. Jag är också bra på att rita. Jag har vunnit många rittävlingar på min skola. Jag är oerhört tacksam mot mina föräldrar, mina skolkompisar och min kärleksfulla lärare för att de är snälla och hjälpsamma mot mig. Enkelhet, uppriktighet och kärlek har ingen motsvarighet i mänskligt liv. Den som äger allt, misslyckas aldrig i livet. En snäll, uppriktig och passionerad man är vilken värdefull gåva inför en pojke eller flicka, en student, en son, en far, make eller vem som helst. Därför värdesätter jag alltid uppriktighet, vänlighet och målmedvetenhet i mitt liv.


Det här är vad mina föräldrar har lärt mig att behålla det enda målet i mitt liv. Jag själv Krishna, som kommer från området civila linjer, Mumbai. Jag är elev i klass 6, från Modern civil lines public school. Jag är mina föräldrars enda son. Min familj inkluderar min syster mina föräldrar och farfar. Min pappa är ingenjör medan min mamma är en bra hemmafru. Eftersom jag är den enda sonen i min familj är jag mest älskad och omhändertagen av alla.

No comments:

Post a Comment