Thursday, January 27, 2022

Illegal immigrant uppsats

Illegal immigrant uppsats



Om den svarta linjen i... Referenser Rawls, P. Många illegala invandrare får mycket mindre betalt än amerikaner eftersom de är villiga att arbeta Effekten av illegal immigration USA har genom hela sin historia varit känt som tillflyktsort för invandrare från hela världen, illegal invandraruppsats. Webbplats öppnad 18 augusti, Being An Illegal Immigrant In The Illegal immigrant uppsats stater. En ny början i USA ger dem en möjlighet att bli vad de vill. gudwriter Gudwriter.





För- och nackdelar med illegal immigration Uppsatsexempel



Specialerbjudande! Kampanjkod: SPARA I denna argumenterande uppsats och forskningsartikel om illegal invandring utforskar vi fördelarna och illegal invandraruppsats av illegal immigration när det gäller lokala ekonomier i USA. Inbördeskrig och ekonomiska utmaningar är några av de vanligaste faktorerna som driver människor att flytta till andra länder i jakt på fred och finansiell stabilitet. Illegal invandring till ett land kan resultera i både positiva och oönskade effekter. En kort undersökning av för- och nackdelarna med illegal invandring till USA ges nedan. Enligt forskning består en hög andel av illegala invandrare som flyttar till USA av unga illegal invandraruppsats. Människor i dessa åldersgrupper är produktiva, vilket antyder att de engagerar sig i en mängd olika ekonomiska åtaganden västerut, under många år, illegal invandraruppsats, det har funnits en missuppfattning att illegala invandrare inte betalar skatt, men sanningen är att de alla betalar skatt genom sina ekonomiska åtaganden västerut. Forskning visar att de flesta av dessa arbetare bidrar avsevärt till skatteintäkterna men inte drar nytta av sociala tjänster som sjukvård och pensioner Väst, Unga invandrare är mer benägna att betala skatt för att finansiera offentliga tjänster.


Enligt dessa bevis bidrar illegal invandring till att förbättra ekonomin illegal invandraruppsats Förenta staterna, illegal invandraruppsats. Några av dessa illegala invandrare blir så småningom husägare och tvingas enligt lag betala skatt precis som vanliga amerikaner. Det finns dock en liten andel illegala invandrare som tillhör ålderdomskategorin och behöver gratis sjukvård och pensioner från staten. Regeringen har dock använt politik för att säkerställa att sådana invandrare inte lamslår USA:s ekonomi, illegal invandraruppsats.


USA:s regering har implementerat socialpolitik som hindrar illegala invandrare från att delta i matkuponger, Medicaid, sjukförsäkringsprogram för barn och statligt stöd till behövande illegal invandraruppsats West, illegala invandrare är därför undantagna från alla typer av välfärdstjänster som vanliga amerikaner har tillgång till. Politiken kräver att lagliga invandrare bidrar till välfärdstjänster i minst tio år innan de får tillgång, illegal invandraruppsats. Det är också illegal invandraruppsats att illegala invandrare spelar en betydande roll för att öka USA:s bruttonationalprodukt.


Många av dessa invandrare bidrar till ekonomin genom att tillhandahålla arbetskraft i industrier, gårdar och andra ekonomiska sektorer Smith, Under åren, illegal invandraruppsats, det har varit svårt att uppskatta de illegala invandrarnas bidrag till de varor och tjänster som produceras i USA varje år. Komplexiteten i detta ekonomiska ämne gör det svårt att modellera det ekonomiska bidraget från illegala invandrare Smith, så även om illegala invandrare bidrar till en tredjedel av befolkningstillväxten i U.S.A, illegal invandraruppsats. varje år bidrar de ekonomiskt genom att köpa mat och hem, betala hyra, klippa sig och konsumera andra kommersiella tjänster.


Vidare gör lågutbildade obehöriga invandrararbetare U. löner för att uppleva en nedåtgående illegal invandraruppsats. En sänkning av lönerna för både utländska och inhemska lågutbildade arbetare ökar företagens produktivitet eftersom det sänker arbetskostnaderna, illegal invandraruppsats. Detta ger högre inkomst för arbetsgivarna. I ekonomiska termer är denna ekonomiska nettovinst i landet känd som invandringsöverskottet. De inhyrda invandrararbetarnas produktiva potential avgör storleken på detta överskott. Förutom de ekonomiska bidrag de ger, har illegala invandrare flera negativa konsekvenser för ekonomin i USA, illegal invandraruppsats.


De fruktar att illegala invandrare tar de flesta jobb som annars skulle ha tillhört vanliga amerikaner Alangari. Illegala invandrare är lika kända för att bidra till en sänkning av de totala lönerna genom att acceptera låga ersättningar i utbyte mot deras arbete. Forskning visar att illegala invandrare verkligen bidrar till en minskning av betalningarna, och detta påverkar negativt amerikanska medborgare som inte har någon gymnasieutbildning Alangari. Forskning visar att illegal invandring leder till en 1. Enligt en rad olika forskningsrön leder illegal invandring till ökad arbetslöshet i vissa branscher men inte i alla. En hög andel av invandrarna anställs i tjänstebranscher som transport och lastning, och på restauranger, där de utsätts för dåliga arbetsförhållanden och låga löner Alangari, Därför bidrar illegal invandring till ökad arbetslöshet bland amerikanska infödda utan högskola eller gymnasieskola utbildning.


Som tidigare nämnts begränsar USA:s regering illegala invandrare från att få tillgång till välfärdstjänster, men denna policy gäller inte barn. Enligt den amerikanska konstitutionen är alla barn som föds på amerikansk mark en amerikansk medborgare Alangari. Genom denna lag har barn födda av illegala invandrare en annan status än sina föräldrar, eftersom de anses vara lagliga invandrare. Forskning illegal invandraruppsats mer än tre fjärdedelar av barnen som tillhör illegala invandrare föddes i USA. En studie gav en uppskattning av 4 miljoner invandrarbarn som hade fötts i USA, illegal invandraruppsats. Sådana barn får tillgång till statligt stöd avsett för små amerikanska barn Alangari, barnutbildning behandlas lika bra på ett annat sätt än andra sociala tjänster, och därför gäller inte lagen som begränsar illegala invandrare från att få tillgång till välfärdstjänster i detta fall.


Alla barn, oavsett om de är födda på amerikansk mark eller inte, får tillgång till gratis utbildning Alangari, samma policy gäller för akutsjukvård, illegal invandraruppsats. Illegal immigrant uppsats individer, oavsett medborgarskapsstatus, har tillgång till akutsjukvård. Kostnaden för att utbilda invandrarbarn och tillhandahålla akutsjukvård till illegala invandrare uppgår till miljontals dollar varje år Alangari, Ökade kostnader för sådana välfärdstjänster leder till oönskade ekonomiska konsekvenser. Illegala invandrare bidrar till ekonomisk förbättring i sina destinationsländer. De betalar skatt och konsumerar mindre av statligt finansierade tjänster. De tillhandahåller billig arbetskraft till industrier, vilket leder till låga produktionskostnader.


De bidrar också till BNP i sina destinationsländer. Men regeringar spenderar pengar på att tillhandahålla akutsjukvård och utbilda barn till illegala invandrare. Trots detta överväger fördelarna med illegal invandring vida dess nackdelar. Illegal immigrant uppsats, A, illegal invandraruppsats. De ekonomiska konsekvenserna av papperslösa invandrare i USA. Hansson, G. Den olagliga ekonomiska logiken illegal invandraruppsats. New York, NY: Council on Foreign Relations. Ekonomin och politiken för illegal invandring i USA.


Washington, D. West, D. Kostnaderna och fördelarna med invandring. Statsvetenskap Kvartalsbokillegal invandraruppsats, 3 Tes: Illegal invandring i ett land kan resultera i både positiva och negativa konsekvenser. USA:s regering spenderar massor av pengar på att utbilda barn födda av illegala invandrare och tillhandahålla akutsjukvård. De betalar skatt och konsumerar mindre av statligt finansierade tjänster. Regeringar spenderar pengar på att tillhandahålla akutsjukvård och att utbilda barn till illegala invandrare. Fördelarna med olaglig invandring överväger dess nackdelar.


com är en ledande akademisk skrivtjänst som är dedikerad till att ge extra stöd och hjälp till studenter över hela världen. Via vår webbplats kan studenter begära hjälp i en mängd olika ämnen och discipliner. Vi förstår att studier är grunden för framgång; men de kan vara en utmaning utan extra hjälp. Vårt är därför att ta upp var dina föreläsare stannar genom att förse dig med en illegal invandraruppsats process för att möta dina akademiska behov. Gör min uppsats! Slösa inte tid, illegal invandraruppsats. Få ett komplett papper idag. Beställ uppsatser, illegal invandraruppsats, forskningsartiklar, terminsuppsatser, bokrecensioner, uppdrag, avhandling, avhandling Läs mer.., illegal invandraruppsats.


Gratis Argumentative Illegal Immigration Essay, with Outline Publicerad av gudwriter den 26 maj, 26 maj, No Bullshit!! Få ett specialerbjudande för specialuppsats! Kategorier: Gratis uppsatser och forskningsartiklar. Taggar: Exempel på argumenterande uppsatser Uppsatser om illegal immigration. gudwriter Gudwriter. Relaterade inlägg Gratis uppsatser och forskningsartiklar Uppsatsprov om brott mot mänskliga rättigheter, med Outline Gör min uppsats! Gratis uppsatser och forskningsartiklar Global Citizenship Essay Gör min uppsats! Gratis uppsatser och forskningsuppsatser Uppsats för barnarbete Gör min uppsats!





Orsak och verkan av föroreningar



S medborgare för äktenskapstillstånd. Sedan skulle hon organisera en ceremoni, ett firande, och de hjälpte paret att se ut som om förhållandet var verkligt. Hon skulle förfalska dokument och sedan skicka dem till USCIS för sökanden och även ett falskt hyresavtal för att visa att paret bor tillsammans. De kom på allt detta genom att skicka en hemlig agent. Den amerikanska drömmen är så viktig för invandrare att de är villiga att komponera ett bedrägeri. Anledningen till att jag säger det i förflutna tid är för att denna dröm långsamt har dött, på grund av regeringsskiftena, låg inkomstskatt och mindre möjligheter på grund av invandring. Så om drömmen långsamt har dött, varför fortsätter invandrare att komma illegalt till detta land?


Även om dessa tre huvudfaktorer kan verka som en deal breaker för dessa människor, är det fortfarande inte tillräckligt för att övertyga dem om att inte riskera sina liv när de kommer till USA. Deras ekonomiska tillstånd i sitt ursprungliga land förändras ständigt till det värsta, därför söker de fortfarande bättre ekonomi i USA, vilket får dem att migrera hit. Genom att ha en bättre ekonomi hjälper det till att få en bättre livsstil. I Mexiko lever de på en lön på mindre än 2 dollar per dag, vilket betyder att 53 procent av landet är fattigt och 25 procent är extremt fattigt, vilket gör mindre än en dollar om dagen. Barn är framtiden, familjer tar över dem för bättre möjligheter.


De hoppas på en bättre utbildning än sitt hemland. Det betyder att de måste laga mat, städa och tjäna sina män. En ny början i USA ger dem en möjlighet att bli vad de vill. Till exempel arbetar barn i Mexiko i tidig ålder för att hjälpa till med räkningarna som måste betalas. Varför riskerar människor sina liv och bestämmer sig för att gömma sig från lagen bara för en möjlighet att vara i det här landet? Det finns en historia om denna kvinna, Adelita, som ville fly från sin familjs drogkartell. Hon bodde tidigare i ett område där droger och dödsfall inträffade ofta.


Även om hennes liv blir mindre stressigt, måste hon nu frukta lagen eftersom hon och hennes man båda är här illegalt. Carmen var en bebis när hon kom från Centralamerika med sina föräldrar. De försökte undkomma kriget som pågick i deras land. Hon hoppas nu kunna ge tillbaka och bli ESL-lärare för att hjälpa elever med övergången till främmande länder med en språkbarriär. De flesta av dessa illegala invandrare försöker försörja sig bättre. De försöker bara hjälpa samhället och ge tillbaka till dem som har hjälpt dem att komma dit. Faktum är att de flesta terrorattackerna mestadels orsakas av amerikanerna själva. Så borde folk vara riktigt oroliga om de träffar en illegal invandrare? Bör de vara oroliga om de arbetar med en? De letar efter samma möjligheter som varje hårt arbetande person gör.


För illegala invandrare är det viktigt att få juridisk status eftersom de kan ansöka om hjälp från regeringen. Det innebär att de inte längre behöver fly från lagen. Är det möjligt att bli laglig i USA även om man kommit hit illegalt? Ja, det finns en möjlighet att du är berättigad att bli laglig i USA, och det finns olika alternativ för hur du kan. En skulle vara att gå med i armén. Genom detta kommer du att tjäna landet och regeringen kommer att ge dig behörighet att ansöka om att bli ett U. S Medborgare. Som vi har pratat om tidigare, vänder sig illegala invandrare till äktenskap för att också få lagligt medborgarskap i U.S. Detta innebär att invandraren skulle kunna undvika att flyttas i landet. De kan också vända sig till detta när de kan bevisa att deras avlägsnande från detta land inte kommer att gynna deras make eller barn, och de har redan presenterats för regeringen under de senaste tio åren.


De måste bevisa att de är bra människor. Asyl söks oftast av illegala invandrare när de behöver en plats att bo på. De tillåter dig att stanna inne i 18 månader och beviljar arbetstillstånd. Detta skulle hjälpa illegala invandrare att vara säkra från krig och den lågekonomiska krisen i sina länder. De vill bara ha jämställdhet och hjälp till nya början. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student.


Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Att vara en illegal invandrare i USA Ämne: Sociala frågor Kategori: Immigration Ämne: Illegal immigration Sidor 5 ord: Publicerad: 25 oktober Nedladdningar: 33 Ladda ner Skriv ut. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade uppsatser. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Att vara en illegal invandrare i USA.


Att vara en illegal invandrare i USA. Att vara en illegal invandrare i USA [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Mångkulturuppsatser Pro Choice Abortuppsatser Diskriminering Uppsatser Islamofobi Uppsatser Förtryck Uppsatser. Hallå där! Arizona State. Denna lag är för närvarande den bredaste och strängaste anti-illegala invandringen i senare amerikansk historia CNN. Denna lag har fått stor lokal och även global kritik och den har föranlett omfattande debatt Nowicki, USA:s federala lagstiftning kräver att alla icke-medborgare äldre än 14 år vistas i landet i mer än trettio dagar för att registrera sig hos den federala regeringen.


Dessutom är de skyldiga att hålla och inneha registreringspapper hela tiden. Arizona Act gör det dessutom till ett brott i Arizona för en icke-medborgare att vara bosatt i Arizona utan att ha de nödvändiga dokumenten. Referenser Archibold, R. New York Times: sid. Archibold, R. Arizona antar sträng lag om immigration. html Archibold, R. Och Thee-Brenan, M. Enkäten visar mest i U. Vill se över immigrationslagarna. html Blanton, D. Fox News undersökning: Arizona gjorde rätt i att vidta åtgärder mot immigration. Fox news. Förespråkarna hävdade att både laglig och illegal immigration till Kalifornien var en konkret och hård verklighet, som varken lagstiftning eller strikta kontroller kunde utplåna.


De föreställde sig en snål, lågavlönad arbetskraft, en källa till billig arbetskraft, som staten skulle vara beroende av. De ansåg också att motståndare var rasistiskt motiverade och för hårda mot icke-vita som ville fly från fattigdom och förtvivlan. Å andra sidan skyllde de som motsatte sig illegal invandring den för landets brist på sociala tjänster, som illegala invandrare delade med medborgarna. Dessa motståndare hävdade att tillhandahållandet av hälsovård och välfärd till dessa illegala invandrare nödvändigtvis bröt mot lagen och gjorde olagligt beteende acceptabelt och legitimt. De förnekade att deras stöd för lagstiftning, såsom Proposition , var rasistiskt motiverade IGS. Fler argument för och emot samma kraft och frustration präglade kampen om körkort i Illinois men som inte lyckades få...


Bibliografi Adamson, Erik. Tillfälliga körkort sökes för papperslösa invandrare. Topeka Capital-Journal: ProQuest Information and Learning Company, 6 januari, Bender, Kristin. Papperslösa invandrare strävar efter att börja licenser. Oakland Tribune: ANG Newspapers, 10 augusti, Bulkeley, Deborah. Senaten har godkänt körtillstånd för invandrare. Deseret News Salt Lake City : Deseret News Publishing Company, 22 februari, Counts, Laura. Illegala invandrare gör det sista trycket för körkort. Oakland Tribune: ANG Newspapers, 27 augusti, Education for Immigrant Children The Importance of Education The Immigrant Issue Historien om Amerika som vi ser och känner till idag har byggts av invandrare. Faktum är att Amerikas motto är att det är en nation av invandrare.


Ändå ser många läger i dagens samhälle antingen ner på eller kämpar mot invandring. Detta beror på att illegal invandring från central- och sydamerikanska länder har påverkat hur Amerika fungerar, och inte alltid på ett positivt sätt. Även om dessa individer inte är de enda illegala invandrarna i detta land, utgör de en mycket stor befolkning och av denna anledning har många hittat sätt att attackera denna grupp av invandrare. Naturligtvis är detta en mycket "het" fråga, och detta är en av anledningarna till att den måste diskuteras och analyseras ur en objektiv synvinkel. Å ena sidan kommer detta papper att ge... Verk som citeras Barnes, E. Illegal immigration kostar U.


Hämtad 4 februari, , från. Brennan, J. Plyler v. Rättsinformationsinstitutet. Griffee, S. Har barn till illegala invandrare rätt till offentlig utbildning? New York Times. Olaglig invandring. Immigrationsstöd. Därför tappar staten dagligen viktiga intäkter som skulle kunna bidra till att förbättra den finansiella situationen för olika avdelningar som sjukvård, socialtjänst och till och med immigrationspolitik. Utan denna källa till pengar skulle dock den federala budgeten tvingas tilldela medel från andra destinationer. För det tredje finns det också frågan om arbetstagarnas rättigheter. I denna mening är det ett ganska välkänt faktum tanken att illegala arbetare ofta utnyttjas av arbetsgivare genom att ge dem löner som ligger under de normala taxorna.


Men inkluderingen av illegala arbetare som lagliga invandrare skulle ge dem de rättigheter som varje arbetare i USA har. Mer exakt, "under de senaste decennierna såg fackföreningar ofta invandrararbetare som fienden och anklagade dem för sänkta löner och bryta strejker. ut verkställande rådet för AFL-CIO antog ett mer sympatiskt tillvägagångssätt och hävdade att alltför ofta U. immigrationsreglerna har gjort det möjligt för arbetsgivare att... Bibliografikoalition för den framtida amerikanska arbetaren. En amnesti med något annat namn är fortfarande en amnesti. htm Greenhouse, Steven. htm Isidore, Chris. Bristen på kvalificerad arbetskraft skadar U. Arbetsgivare skulle anställa fler om de bara kunde hitta de kvalificerade arbetare de behöver. Även om de kanske vill bli medborgare måste de se upp för individer från alla håll som kan vara ute efter att få dem.


En berättelse i Aspen Daily News fokuserar på ett litet och växande mexikanskt samhälle i Basalt, Colorado. En husbilspark, det är vad tidningen refererar till som ett "epicenter" Travers News av det växande latinamerikanska samhället. Artikeln intervjuar Jose, en invandrare med tre barn. Jose hamnade i Basalt eftersom han hörde att det fanns många jobbmöjligheter där. Jose har inga papper, han betalar skatt. Han är stolt över att vara en god medborgare och hotet att "bli utvisad av immigrationsmyndigheterna är värt fördelarna som min familj skördar här" Travers. Delar av dessa fördelar inkluderar en sammanhållen gemenskap. Samhället är dock inte utan spänningar. Inte så länge sedan,…. Verk Citerade Travers, Andrew. Webbplatsen öppnas den 18 augusti, Idag stöds dessa arbetare och miljontals fler av många politiker i strävan att få juridisk status och om den juridiska statusen uppnås kommer fackföreningsorganisationen av dessa arbetare att vara extremt kraftfull.


Varför har tillväxten av Hispanics fackliga medlemskap misslyckats ens med att hålla jämna steg med deras sysselsättningstillväxt och därmed sänkt deras fackliga täthet? Färdig forskning om latinamerikanska anställningsfrågor tyder på att faktorer som immigrationsstatus, varaktighet av U. bostad, engelska språkkunskaper och nationalitet kan vara viktiga delar av alla förklaringar Defreitas, Styrkan kommer att vinnas eftersom... Power Lunch Livsmedelsbearbetning. Många människors liv, öden och förhoppningar för framtiden, och inte bara amerikanska, beror och kommer i framtiden att bero på att detta sker förr snarare än senare, och nu mer än någonsin tidigare i USA:s historia. orks Citerad Illegal Immigration.


Flores, illiam V. Morgan, Edmund S. The Puritan Dilemma: The Story of John inthrop. New York: Longman 2nd Edition, 20 november, Snyder, Tanya. Unga migranter riskerar alla att nå U. Verk som citeras Illegal Immigration. Flores, William V. En studie i hade till exempel funnit att illegala utlänningar bidrog mer till ekonomin än vad staten spenderade på dem. Citerad i LeMay, ed. Vissa studier anser att illegala utlänningar bidrar väldigt lite med tanke på att de vanligtvis är anställda i lågbetalda jobb. Ekonomer har konsekvent argumenterat fram och tillbaka om huruvida illegala invandrare faktiskt driver ner lönerna och gör arbetsvillkoren ännu sämre.


Någon ekonom såg det från en annan vinkel. De ansåg att vissa arbetsgivare måste fylla låglönenisschen eftersom de också måste göra lite vinst och denna nisch kan bara fyllas av illegala utlänningar som är villiga att arbeta till mycket låga löner. Om det inte hade varit för dessa invandrare skulle vissa små företag gå i konkurs. Referenser Muller och Espanshade, ; LeMay , ; och Stanley Lieberson, a Piece of the Pie Berkeley, Kalifornien. LeMay Michael. Kampen om inflytande. Lanham, Md. Illegala och ofta till och med lagliga invandrare ses alltför ofta i dessa dagar som parasiter med mörk hy, för många barn och ingen lust att lära sig engelska, som människor som kommer och tar jobb från "riktiga" amerikaner. Sådana stereotyper om invandrare har varit ansvariga för att anti-immigration nyligen antogs, såsom passagen i Kalifornien av Proposition, som baserades på antagandet att illegala invandrare är en övergripande dragning av ekonomin, inte bara tar bort jobb från U.


medborgarna tar ur den offentliga kassan mer i socialtjänsten än de ger tillbaka i form av betald skatt. Detta har emellertid visat sig inte vara fallet Scheer, , sid. Men även om invandrare kostade landet en avsevärd summa i form av sociala tjänster, vilket de inte gör, skulle de fortfarande göra omätbara bidrag till vår kultur, vilket ger en... Att förvänta sig att de amerikanska väljarna ska bestämma vad som är det bästa sättet att hantera situationen under sådana omständigheter är uppenbarligen orimligt. Förespråkare på båda sidor av frågan förutspår dramatiska förändringar om situationen för illegal invandring plötsligt skulle förändras. Motståndare hävdar att en inskränkning av den illegala invandringen skulle resultera i en ökning av lönerna för andra amerikanska arbetare.


Förespråkarna hävdar att förlusten av illegala invandrare skulle stoppa USA:s ekonomi. Tyvärr är svaret mycket mer komplext och innebär mer än att bara undersöka frågan ur en dollar och cent synvinkel. Frågan måste granskas ur den allmänna ordningens ögon. Det måste studeras genom att avgöra vad som är rättvist och vad som är bäst för alla berörda. Förhoppningsvis kommer detta tillvägagångssätt att antas snart och en rimlig lösning kommer att hittas. ibliografi Anderson,. Immigrationsdebatten: dess inverkan på arbetare, löner och arbetsgivare. Knowledge Wharton, 4. Bibliografi Anderson, B. Briggs, Jr. Vernon M. Arbetsgivarsanktioner och frågan om diskriminering: GAO-studien i perspektiv.


The International Migration Review, Camarota, S. Skadar immigration de fattiga? Allmänhetens intresse. Kort, D. Hur immigration påverkar U. Unraveling the Urban Enigma: City Prospects, City Policies s. Philadelphia: University of Pennsylvania. Sammanfattning Detta exempel på illegal invandring ger en undersökning av alla de olika delarna av en uppsats av denna typ som du behöver känna till när du skriver din egen. Slutligen ger den här artikeln en slutsats och en lista över möjliga resurser som du kan använda för mer information. Relaterade ämnen Bygg muren... Det finns flera saker som kan göras av en individ om en anställd bevittnar diskriminering, oavsett om det är på grund av religion, ras, nationellt ursprung, kön, könsidentitet eller på grund av en arbetstagares ålder.


Om diskrimineringen utförs av en annan arbetstagare bör detta tydligt rapporteras till ledningen. Det skulle inte vara min plats att gå till gärningsmannen och försöka stoppa honom. Därför bör jag informera den fackliga företrädaren eller lämplig chef på jobbet. Naturligtvis finns det en risk att om jag anmäler den där oförskämda personen för att ha mobbat en annan arbetare eller för att ha gjort skadliga kommentarer till den personen, när förövaren får reda på att det var jag, skulle jag ta risken för vedergällning från den personen. Ändå är det…. Om grunderna för NLA ska stödjas måste den illegala arbetaren förses med en komplett visning av NLA-lösningar.


Med det sagt finns spänningen fortfarande kvar. Med siffrorna som gradvis ökar varje år har många börjat fråga sig varför. De vill veta var invandrarna kommer ifrån och varför är det så många av dem som får komma in i landet. Statistik visar att mer än hälften av mexikanerna som bor i USA. Under året var illegitimate odriguez, Av , Referenser: Beslut om utländsk inköp under duty to bargain under nlra. The International Executive Pre , 15 1 , Abraham, S. Tillsynsexklusionen enligt NLRA: Har Högsta domstolen gått för långt? Working USA, 6 1 , Cimini, C. Fråga, berätta inte: Etiska frågor kring papperslösa arbetstagares status i anställningstvister. Stanford Law Review, 61 2 , Delaney, J.


NLRA vid femtio: En forskningsutvärdering och agenda. Tjänstemän i gränsstater ser saken som mycket mer än en vetenskaplig juridisk debatt. Pam Slater, en tillsynsman i San Diego County, kallade det nuvarande systemet "en travesti" som sätter statliga och lokala myndigheter i konkurs. Ett erbjudande om ekonomiskt stöd till barn födda i USA är ett alldeles för stort lockelse, säger hon. Medan federal och statlig lag förbjuder insamling av information som specifikt skulle rikta in sig på latinamerikanska barn som problemet bakom låga testresultat, kan man dra slutsatsen att för vissa skoldistrikt kan språkbarriären bidra till dessa låga testresultat. Men även om vi inte kan... Referenser Upprätthållande av immigrationslagar. Washington Times, sid. Olagliga alfabet och vuxen läskunnighet: Latino-migranter som korsar den språkliga gränsen.


Mahwah, NJ: Lawrence Erlbaum Associates. Immigration Nation of Immigrants America kallas ibland för en "nation av invandrare" på grund av vår till stor del öppna dörr-politik mot att acceptera utlänningar som fullföljer sin vision om den amerikanska drömmen. På senare tid har det funnits ett krav från vissa politiker och medborgare att skapa en övervägande stängd invandringspolitik, med argumentet att invandrare hotar det amerikanska livet genom att skapa arbetslöshet, ta jobb från amerikanska arbetare, använda välbehövliga socialförsäkringstjänster och inkräkta på den amerikanska livsstilen. Även om dessa uttalanden verkar giltiga för många, är de nästan överväldigande falska och mer än troligt förväxlade med ämnet illegal invandring.


Invandrare förbättrar faktiskt det amerikanska livet genom att skapa, inte ta jobb, stärka socialtjänstfonder genom skattebetalning och tillföra värdefull teknisk kunskap och färdigheter till vårt land. Diskussion Illegal immigration Illegal immigration definieras som intrång över nationsgränserna på ett sätt som bryter mot immigrationslagarna i... Verk Citerat Farrell, Chris. Innovation -- och jobbtillväxt. 19 juli, 29 mars, Messerli, Joe. maj, 18 immigration till U.S.A. nd fokuserar på Charlotte North Carolina. Läsaren får en grundläggande förståelse för INS och hur den fungerar samt information om invandrare i Charlotte-området, både dokumenterade och icke-dokumenterade. Det fanns fyra källor som användes för att slutföra denna uppsats.


INS invandrarpolisen VAD ÄR INS? Bokstäverna INS står för Immigration and Naturalization Services. Syftet är att dokumentera och legalisera invandrare som migrerar till andra nationer för att bo och arbeta. INS startade på tiden när regeringen beslutade att merica hade en immigrationspolitik som var att fria och öppna efter att vissa stater antagit immigrationslagar efter inbördeskriget, förklarade högsta domstolen att reglering av immigration är ett federalt ansvar. Allteftersom antalet invandrare steg i s och de ekonomiska förhållandena i vissa områden förvärrades, började kongressen...


Massor av illegala latinamerikaner arbetar inom besöksnäringen, konstruktion, köttpackning, jordbruk och landskapsarkitektur. I vissa av staterna sägs det faktiskt att nästan hälften av byggnadsarbetarna är från Latinamerika. Det finns argument för att om alla dessa illegala invandrare togs bort skulle dessa jobb förbättra arbetslöshetssituationen för de amerikanska medborgarna. Det hävdas också allmänt att löneskalan för lågkvalificerade jobb också skulle öka. Dessutom använder de flesta av de illegala utlänningarna sjukvård, utbildning och andra tjänster utan att betala skatt, vilket orsakar betydande dränering för regeringen.


Ovanstående punkter är helt klart giltiga men det finns både positiva och negativa effekter av illegal invandring. Ekonomer anser att ett totalt eliminering av illegala arbetare endast marginellt skulle förbättra löneskalan för avhopp från gymnasiet och inte ha någon betydande inverkan för arbetare med högre kvalifikationer. Dessutom bidrar illegal invandring positivt eftersom amerikaner... Bibliografi 1 Michael Barone, 'Living with Illegals', U. News and World Report, 3 april Illegal Immigration Bromsar eller stoppar flödet av invandrare över hela USA. Mexikos gräns har förblivit en het politisk fråga i flera decennier. gränsen Ellis, I slutet av bara miles hade avslutats. I Secure Border Initiative tilldelade Boeing ett miljarddollarkontrakt för att bygga ett virtuellt staket längs gränsen och i slutet av förra året hade endast 53 miles slutförts.


Det förflutna…. Referenser Coleman, Matthew. Mellan offentlig politik och utrikespolitik: U. reformen av immigrationslagstiftningen och den papperslösa migranten. Urban Geography, 29, Ellis, Ashton. Uppdatering av gränsstaket: Regerande eliter använder löften för att lindra motståndet för illegala invandrares amnesti. Texas Insider. Hämtad okt. Att sätta igång den sovande jätten: dynamiken i latinos politiska identitet och val av röster. Political Psychology, 32, PEW Hispanic Center. Den mexikansk-amerikanska högkonjunkturen: Födslarna går om immigrationen. Pat Mora - "Curandera" och "Immigranter" - är ganska olika och ändå uttrycker de båda hur det är att vara Latina och de beskriver upplevelser som är unika för Latinas i Amerika.


I dikten har curanderan knutit samman och hennes liv har gått framåt med och är beroende av naturen -- öknen -- trots att hon förlorade sin man. Hennes hantverk handlar om healing, och relationen till naturen presenteras kraftfullt kring temat healing med folkmedicin. Men prärievargen och ugglan gör detsamma... Verk som citeras Mora, Pat. Weber State University. Mora, Pat. Southwest Crossroads. Pinero, Miguel. En Lower Eastside-dikt. All poesi. New York City Hard Times Blues. MP3 skalle. Hämtad 19 maj, Den ekonomiska klyftan är av största vikt eftersom den har blivit en punkt för förbittrad debatt. Den genomsnittliga franska medborgaren tjänar tio gånger så mycket som en genomsnittlig nordafrikansk invandrare. Branscher som gästfrihet och detaljhandel är nästan helt stängda för alla nordafrikanska invandrare, och kanaler för traditionell utbildning är mycket svårare att bryta sig in i för invandrarklassen.


Allt detta bidrar till hur mycket den nordafrikanska invandrarklassen har lidit ekonomiskt. Utöver de socioekonomiska faktorer som institutionellt påverkar integrationen av invandrare, spelar även politiskt deltagande en enorm roll. Även om den franska regeringen har ett extremt starkt demokratiskt system, finns det inga parlamentsledamöter inom kongressen som är av nordafrikanska oliktänkande. Frankrikes politiska system har gjort lite annat än ludd för att försöka integrera den nordafrikanska invandrarklassen i det vanliga samhället. Ur ett utbildningsperspektiv får den nordafrikanska demografin mindre utbildningsfinansiering och sekundär... Ras, klass och invandrarupplevelsen Introduktion Jose Angel N. Även om författaren tjänar uppåtgående ekonomisk och social rörlighet genom att envist bedriva utbildning, kännetecknas hans liv av ett skakigt personligt och juridiskt limbo som tjänar till att överskugga hans yrkesmässiga och akademiska framgångar.


I slutändan kan boken bäst fungera som ett fint ackompanjemang till andra odokumenterade migrantrelaterade undersökningar och litteratur för vetenskaplig publik. Migrantstereotyper har förblivit en allvarlig fråga, oavsett om... Såvida inte läkarna kortfattat kan argumentera för vård och tjänster, kommer den förvaltade vårdenheten, av medicinska skäl, neka tillgång till vård och tjänster. Vilka kostnader atio Baserat på illegal invandrarbefolkning? Motståndarnas argument att det finns kryphål som skulle göra det möjligt för illegala invandrare att få tillgång till Obamas föreslagna lagstiftning om hälso- och sjukvårdstjänster har gjorts omtvistade i stället för det faktum att dessa illegala invandrare för närvarande får sjukvårdstjänster Medicaid och genom Immigration and Naturalization Services INS.


Den federala ersättningen för akuta hälsotjänster tillhandahållna till utlänningar utan papper säger: "Sektionen av Medicare Prescription Drug, Improvement and Modernization Act MMA P. Referenslista Birenbaum, A. Managed Care: Made in America, Praeger Publishers, Westport, CT. Birenbaum, A. Wounded Profession: American Medicine Enters the Age of Managed Care, Praeger Publishers, Westport, CT. Centers for Disease Control and Prevention oförsäkrade amerikaner: Nyligen. Dessutom är de illegala utlänningarna i landet mer än en fjärdedel av landets befolkning.


Kontroversen handlar mest om illegal invandring, med över 11 miljoner illegala invånare i USA. Över 7 miljoner lagliga migranter rekryteras till viktiga yrkesspecialiteter. De tar också in sina släktingar, som i fallet med indianer. Swain, 16 Även om den indiska regeringen inte ger någon speciell status till invandrare till USA. från Indien har det skett en ström av invandrare från Indien till Silicon Valley - Kalifornien. Dessa invandrare väljs mestadels ut för speciella färdigheter och det finns andra invandrare som fyller tjänster inom tjänster som sjuksköterska och läkare.


Invandrarna från Indien är mestadels centrerade i Silicon Valley, navet för datorer och uppfinningar. Detta beror på att invandrare från Indien kommer från några av de största och bästa elektronik- och ingenjörsskolorna från Indien, särskilt IIT. Referenser Hardin, Garrett. Strutsfaktorn [elektronisk resurs]: Vår befolkningsnärsynthet. Oxford University Press: New York, Parekh, Bhikhu C; Singh, Gurharpal; Vertovec, Steven. Kultur och ekonomi i den indiska diasporan: Transnationalism. Den senaste trenden inom internationell rätt och statlig praxis har visat att i dagens mobila värld kommer incidenterna med dubbla medborgarskap bara att öka. Det anses att ett förbud i USA bara kommer att fortsätta en felaktig idé, för om andra länder är villiga att utfärda pass finns det inget att göra åt det.


En annan fråga som verkar få en hel del diskussion är huruvida amerikaner gör tillräckligt för att underlätta övergången av nya invandrare till vårt samhälle. Det verkar som om flera saker görs över hela landet för att underlätta övergången för de nya invandrarna. Inom hotellbranschen har Marriott gjort sitt genom att erbjuda... Verk som citeras Clark, Charles S. Tillkomsten av andra världskriget såg och slutet på perioden av ekonomisk oro och massiv arbetslöshet känd som den stora depressionen, och var således en tid med ökade möjligheter för många av landets medborgare och invandrare, men erfarenheterna från vissa grupper under och efter kriget var mycket mindre positivt än andra. En del av detta berodde på den olika historia som olika invandrargrupper hade i landet, såväl som de olika roller som olika nationer spelade i själva kriget, men ofta var källan till behandlingen av olika etniska grupper alltför lika och alla för enkelt -- rasism och etnocentrism som gjorde de vita amerikanerna till "sanna" medborgare medan andra stämplades som outsiders, och de som inte hörde hemma.


Japanerna led värst under andra världskriget; även familjer som hade varit i landet i generationer och många decennier... Referenser Library of Congress. html Morgan, T. html Takaki, R. A Different Mirror: A History of Multicultural America Rev. Boston: Little Brown Company. Vogel, R. erövring och exploatering av det mexikanska folket. Invandrare och diskriminering DuBois beskrev i sin "The Conservation of the Races" rasfördomar som "friktionen mellan olika grupper av människor. Med tanke på att USA är ett land grundat av invandrare, befolkat av invandrare och byggt av invandrare, från en mängd olika nationer, är det inte konstigt att Amerikas historia är fylld av incidenter av rasfördomar och intolerans.


Inte bara finns det friktioner mellan olika grupper av invandrare som kommer till Amerika, utan också mellan invandrare i allmänhet och de som anses vara "naturfödda" amerikaner. Naturligt födda amerikaner är de personer som förfäder var invandrare, men som nu åtnjuter privilegierna att kalla sig "naturfödda" amerikaner. Dubois skrev sin bok i slutet av... Verk Citerade Borjas, George. Webb 16 maj pdf Cristancho, Sergio, et al. Illegal invandring har varit ett problem i stora länder som USA som gränsar till andra länder där levnadsstandarden är betydligt lägre som fallet med USA och Mexiko.


Människor tycker att dessa relativt oskyddade gränser är lätta att korsa och motiveras att göra det av löftet om ett bättre liv för dem och deras familjer. När ett stort antal människor lagligen invandrar till ett annat land skapas barriärer mellan invandrarna... Referenser Boneva, B. Mot ett koncept om en migrantpersonlighet. Journal of Social Issues, 57 3 , Hoeing, J. Immigration gynnar Amerika. I Capitaistpig. Ngai, M. Omöjliga ämnen: Illegal Aliens and the Making of Modern America:. någon av dessa nyare invandrare fick juridisk status som U.


medborgare genom bak- eller sidodörrar, som att komma in i landet med ett tillfälligt visum och sedan ansöka om medborgarskap, eller till och med söka medborgarskap efter att ha levt som illegal invandrare i några år. Sådant sidodörrsinträde har haft en betydande inverkan inte bara på antalet invandrare som gjorts medborgare varje år, utan också på dessa invandrares förmåga att försörja sig själva och sina familjer utan att vara beroende av federalt stöd. Detta har oupplösligt knutit frågan om immigration till frågan om... Martin och Midgley presenterar egentligen inget argument i sin uppsats, utan snarare en översikt över den nuvarande invandringssituationen. Detsamma gäller i stort sett Curries artikel om Medicaid. Båda dessa artiklar beskriver komplexiteten i problemen som detta land står inför, men ger inte någon känsla av lämplig riktning.


Martin och Midgley beskriver i synnerhet bara de trender som har observerats inom immigration, utan att erbjuda några riktiga lösningar på hur man ska hantera den pågående immigrationsexplosionen. Genom att antyda att vi skulle kunna uppleva en historisk immigrationstopp innan vi doppade ner i tråget nedan, bekräftar författarna sina egna slutsatser utan att ge några omedelbart användbara värdebedömningar. Det omvända - det vill säga att bete sig som om detta inte vore en topp utan bara en ny trend inom invandringen - gör resten av deras historiska argument omtvistad.


Currie ger en något mer användbar utforskning och analys av slutsatserna han drar från sina hårda data. Men samtidigt som han tydligt antyder att Medicaid-reformen är nödvändig när det gäller invandrare, om så bara för att göra programmet mer rättvist över regionala, familjemässiga och etniska gränser, misslyckas han med att notera de extra kostnaderna för sjukvård för barn och andra invandrare som antingen inte är berättigade till eller inte får Medicaid-förmåner. Det finns ett kort omnämnande i redaktörens anteckning om akuta kostnader som överstiger förebyggande vård, men mer djupgående förklaringar och analyser behövs för att göra detta argument logiskt genomförbart, vilket det verkligen är. De kortare artiklarna som omfattar denna läsning behandlar specifika områden av immigrationsstödsfrågan på liknande kvantitativa sätt, samtidigt som de sällan nämner de kvalitativa aspekterna eller ger rekommendationer.


Logiken som används är oklanderlig, men det ringa antalet verkliga slutsatser som dras i dessa artiklar gör inte detta särskilt imponerande. Till exempel, medan Ku och Capps et al. Detsamma gäller Rubys artikel om behovet av att säkerställa framgång för barn under de första åren av formell skolgång. Få skulle hävda att saker som sjukförsäkring och adekvat utbildning är mindre fördelaktiga eller nödvändiga för invandrare än de är för U. medborgare; frågan är vem som borde – och vem som vill – betala för dessa saker. Detta land har alltid haft ett intressant förhållande till begreppet beskattning, och denna fråga ligger i kärnan av saken. Den sociala frågan som jag vill diskutera är den illegala invandringen, särskilt när det gäller familjer.


Papperslösa migranter står inför många sociala och juridiska utmaningar i Amerika, men först och främst är de människor, och de är bara här för att söka ett bättre liv. Ändå är de förhållanden under vilka de kommer ofta prövande. Många är virtuella slavar, andra kämpar med bristen på tillgång till offentliga tjänster, bostäder och sysselsättning. I många fall är det barn inblandade. Det finns också ett inslag av social opinionsbildning med avseende på denna fråga -- man behöver inte se längre än till protester under det senaste eller två senaste året i gränsstater som riktade sig till papperslösa barn för att se hur sårbar denna befolkning är. Politiskt kan frågan om papperslösa invandrare vara högt laddad, men för området socialt arbete är det en mänsklig fråga.


Det här är människor, trots allt, och utmaningarna... Referenser Cleaveland, C. Vi är inte kriminella: Socialt arbete och obehöriga migranter. Socialt arbete. Furman, R. Kriminaliseringen av invandringen: Värdekonflikter för socialarbetaryrket. Tidskrift för sociologi och social välfärd. USA:s anti-immigrantorder Under den senaste tiden har allmänheten regelbundet diskuterat USA:s immigrationslagstiftning. Denna lag som är avsedd att styra över förflyttning av invandrare till ett land som bara tillhör Gud har ställts i allmänhetens ögon, som ett resultat av de ändringar som har lagts till i den, särskilt efter att Donald Trumps nuvarande administration infördes. Denna lag har tagits som partisk och orättvis av analytiker och andra intressenter eftersom den är förknippad med religiösa och rasistiska undertoner.


När han strävade efter att eliminera terrorister från andra länder i USA, har presidenten utvecklat flera verkställande lagförslag om immigration. Dessa beställningar inklusive den om gräns... Skräckhistorier blev en anledning att undvika att emigrera till USA, men både laglig och illegal invandring från Kina till Amerika fortsatte att öka under detta decennium. Detta, i kombination med en invandringspolitik som många fortfarande ser som restriktiv för kinesisk invandring men på en mer subtil och därför mer lömsk nivå än den tidigare... Referenser Au, C. Hur migrationsrestriktioner begränsar agglomeration och produktivitet i Kina.


Chen, E. Encyclopedia of Asian-American Issues Today, volym 1. Santa Barbara, Kalifornien: ABC-CLIO. Chin, K. Smugglad kinesiska: Hemlig immigration till USA. Philadelphia: Temple University Press. Kyle, D. Global människosmuggling: jämförande perspektiv. Baltimore: John Hopkins University Press. kvarvarande arbetare kommer att få jobb som är högre än jämviktslönen, utbudskurvan flyttas åt vänster och löner och produktion stabiliseras tills något annat förändras som insatskostnader eller lagstiftning. Om företag kunde anställa arbetare till lägre än minimilönen, säg som i figur 4, där kostnaden för att betala illegala personer inklusive verkställighetskostnaden resulterar i lägre efterfrågan på lagliga minimilöner, skulle resultatet bli en total genomsnittlig kostnad mellan de två utbudet linjer, ökat resultat för företaget, till lägre kostnad än den genomsnittliga minimilönen.


Den nya Alabama-lagen verkar försöka driva bort den svarta linjen "illegala" genom att kräva hårdare upprätthållande av tjänster och privilegier som affärs- eller billicenser, förklarar awls. Detta skapar en intressant kostnadsfördelning om företag får vinst, men kostnaden för genomförandet pressas på andra som inte anställer illegala personer. Om den svarta linjen i... Referenser Rawls, P. GOP-ledare har andra tankar om immigration. Associated Press, 8 dec. Search and Rescue är den sökning som görs för att ge hjälp till människor som känner sig nödställda eller någon form av uppenbar fara. Det allmänna fältet för SAR omfattar många delfält som allmänt erkänns av den typ av terräng över vilken sökningen har utförts. Terrängtyperna inkluderar sök och räddning på marken, vilket även inkluderar användning av hundar för sök och räddning.


Detta är en sorts sök och räddning som görs i urbana miljöer. Andra typer inkluderar bergsräddning, stridssökning och räddning som görs på slagfältet och slutligen luft-havsräddningen som görs över vatten. I detta dokument kommer särskild vikt att ges med avseende på den sista typen av SAR. På Malta faller SAR:s ansvar för sök och räddning under Maltas väpnade styrkor. Detta utförs av sjöfarten... Bibliografi Arteaga, Felix Toppmodern verksamhet: Kanarieöarnas regionala samordningscenter Centro de Coordinacion Regional de Canarias -- CCRC.


MaltaMedia Nyheter. Januari minister för offentliga arbeten och statliga tjänster. Search and Rescue Training Center - Armed Forces of Malta medborgarskap Bloemraad Med tanke på det pågående behovet av kvalificerade rekryter från U. väpnade styrkor, är det bara vettigt att fastställa omfattningen av värvning i de väpnade styrkorna av invandrare för att identifiera deras personliga skäl för att göra det. I den mån dessa skäl är direkt relaterade till deras önskan att få amerikanskt medborgarskap snarare än en känsla av patriotiskt ansvar är i vilken utsträckning militärtjänstgöring kan utgöra ett genomförbart alternativ till mer tidskrävande, dyra och komplicerade naturaliseringsförfaranden.


Det är dock viktigt att se till att dessa invandrarrekryter förses med korrekt information om hur militärtjänstgöring kommer att påverka deras naturaliseringsstatus och ansträngningar för att säkerställa det slutgiltiga medborgarskapet. Studiemotiv Militära rekryterare upplever vanligtvis ökningar av rekryteringar under perioder av ekonomisk nedgång på grund av begränsade anställningsmöjligheter på andra håll i den privata sektorn. Ändå är det mer att rekrytera ett tillräckligt antal högkvalitativa och motiverade tjänstemedlemmar... Verk citerade Anbinder, Tyler, Immigrants and the Federal Conscription of Black's Law Dictionary.


Paul, MN: West Publishing Co. Bloemraad, Irene, Immigration Författaren till denna rapport ombeds att titta på, sammanfatta och bedöma implikationerna och synpunkterna från dokumentären med titeln The Other Side of Immigration av Roy Germano. Utöver detta uppmanas författaren att ge synpunkter och analyser av huruvida eller hur reformer i USA bör struktureras, hur ett gästarbetarprogram bör struktureras, vad som bromsar invandringsreformen i Ashington och om det finns en negativa effekter orsakade av illegal invandring i USA. Slutligen kommer författaren att peka på porträtteringen av invandrarna i filmen och om det finns en partiskhet involverad i dokumentären. Recension av filmen När du tittar på filmen är filmens grundläggande utgångspunkt och sammanfattning att de illegala eller till och med lagliga invandrarna från Mexiko och den kamp de möter samt skälen till att de fortsätter att försöka...


Verk Citerade Foley, Elise. html nås 8 oktober, Murray, Shailagh och Lori Montgomery. Områdesnyheter och rubriker - The Washington Post.

No comments:

Post a Comment