Tuesday, January 11, 2022

Kontroversuppsats

Kontroversuppsats



Orden som sades av Pierre de Coubertin, far till de moderna olympiska sommarspelen. Bör restauranger vara skyldiga att visa kalorierna i sina erbjudanden i menyn? Söka efter:. Framgången för din uppsats ligger i rätt val av ämne. Skulle avliden organdonation göras obligatorisk enligt lag? e-post: [email protected], kontrovers uppsats. Kontroversen om Dual Kontroversuppsats.





Kennedy-kontroversen



Kolla in kontroversiella ämnen för uppsatser som är både relevanta och intressanta. Bör abort legaliseras överallt? Skulle försäljning av marijuana bli laglig? Bör användningen av drönare regleras? Ska lönejämställdhet mellan kvinnor och män häftas i lag? Bör prostitution göras laglig? Skulle avliden organdonation göras obligatorisk enligt lag? Borde dödsstraffet avskaffas överallt? Bör ägande av vapen av allmänheten förbjudas? Bör föräldrar hållas juridiskt ansvariga för brott som begås av deras minderåriga barn? Etisk, kontrovers uppsats, kontrovers uppsats, Religiösa och sociala frågor Bör samkönade par tillåtas att gifta sig i religiösa tempel? Är assisterat självmord av en obotligt sjuk patient moralisk?


Har religiösa högtider tagits över av konsumentismen? Att donera pengar till fattiga människor gör dem ännu mer beroende? Hjälper interreligiösa äktenskap att föra människor närmare varandra? Finns det rasism mot kaukasier? Kan det vara motiverat att tortera en person om det kan hjälpa andra att rädda? Bör män uppmuntras att bli hemmavarande pappor? Bör föräldrar utöva kontroll över sina tonårsbarns relationer? Är det motiverat att ljuga när det är tänkt att skydda någon? Kan body shaming motivera människor att gå ner i vikt? Ska det finnas separata offentliga badrum för transpersoner?


Kommer frihandelsavtal att gynna mindre välbärgade länder? Är familjeägda företag mer stabila än offentliga företag? Är ekonomins tillstånd den viktigaste faktorn för förlossningen kontrovers uppsats nedgång i de flesta europeiska länder? Kommer en höjning av minimilönen att göra alla människor bättre ställda? delar kontrovers uppsats ett tillfälligt fenomen? Kan protektionism bidra till att minska arbetslösheten permanent? Är inkomstjämlikhet fördelaktigt för ekonomin? Har teknikens framsteg en betydande negativ inverkan på jobben inom banksektorn?? Skulle myntpregningen upphöra? Kommer EU-länderna att ha det bättre utanför EU? Förbättrar progressiv skatt inkomsten kontrovers uppsats Är alternativa cancerbehandlingar effektiva?


Är barnvaccination bra eller dåligt? Är tvångsmatning en effektiv behandling mot anorexi? Hjälper varningar för cigarettetiketter att minska förekomsten av lungcancer? Har smala människor verkligen en lägre risk kontrovers uppsats utveckla hjärtsjukdomar, kontrovers uppsats, kontrovers uppsats, allt annat lika? Kan måttlig till svår depression botas utan antidepressiva medel? Bör fetma betraktas som en sjukdom? Kan virtuella kontrovers uppsats hjälpa sjukhuspatienter att hantera isolering? Används antibiotika överdrivet för behandling av sjukdomar? Bör p-piller och apparater göras gratis för kvinnor? Är den veganska kosten hälsosam? Ska det finnas en lägsta åldersgräns för försäljning av mat med hög fetthalt som för tobak och alkohol?


Är komjölk bra eller dålig kontrovers uppsats vuxna? Är intermittent fasta effektiv för viktminskning? Kommer att förbjuda gratis läskpåfyllning hjälpa till att bekämpa fetma? Bör restauranger vara skyldiga att visa kalorierna i sina erbjudanden i menyn? Miljöfrågor är kontrovers uppsats av fossila bränslen det största hotet mot miljön? Ska alla nya bilar vara elektriska? Kan vägar med solpaneler göra samhällen grönare? Bör jakt på djur förbjudas helt? Är handel med utsläppsrätter effektiv för att minska föroreningarna? Är avskogning ett genuint problem med tanke på att skogarna är förnybara? Bör det finnas en låg övre gräns för politiska donationer? Ska företag åläggas att anställa ett fast antal migranter för att främja integration?


Kränker regeringen mänskliga rättigheter om den stänger av internet i landet? Ska polisen använda drönare för övervakning? Kan bygga gränsmurar hjälpa till att stoppa invandringen? Är alternativ röstning ett tillförlitligt system för val? Är hemlösa härbärgen som hjälper till att lösa problemet med hemlöshet? Finns det en jämställd könsrepresentation i politiken? Bidrar sociala medier till uppkomsten av depressionsfall? Ska barn i grundskolan skaffa en egen personlig bärbar dator eller surfplatta? Kommer internet att göra böcker föråldrade? Bör NASA återuppliva sina kontrovers uppsats program? Kan robotar ersätta mänskliga arbetare helt in kontrovers uppsats nästa 50 år?


Bör Google kontrollera visningen av sökresultat om kontroversiella ämnen som bombtillverkning? Bör enkönade skolor förbjudas? Ska privata skolor få statlig finansiering? Kontroversuppsats gymnasier kör regelbundna drogtester kontrovers uppsats studenter? Ska det finnas standardiserade prov för universitetsantagning i hela landet? Bör göra idrott obligatoriskt för studenter? Bör högre utbildning vara gratis och endast för de smartaste studenterna? Borde skoluniformer förbjudas? Bör deltagande i lagidrott göras obligatoriskt för elever i skolan?


Bör eleverna ge feedback på sina lärares arbete? Bör preadolescent elever få sexualundervisning? Ska samhällstjänst vara en obligatorisk del av gymnasie- och högskoleutbildningen? Bör tv-spel med våld förbjudas? Gör sociala medier gör människor mer besatta av kändisars liv? Gör romantiska filmer män mer romantiska? Kommer tv-kanaler att bli ett minne blott om 20 år? Bör tidningar erbjuda mer rekreationsinnehåll? Är moderna kontrovers uppsats helt opartisk? Är rymdfilmer realistiska? Bör medaljer dras in från hela laget om en medlem har brutit mot reglerna? Bra spelare gör bra tränare? Ska idrottare tvingas gå i pension efter en viss ålder?


Avskräcker de ökande kostnaderna för att delta i idrott barn?? Ska idrottare som tar prestationshöjande läkemedel på grund av ett medicinskt tillstånd tillåtas delta i OS? Blir sporten alltför kommersialiserad? Är pengar den primära faktorn för att mäta framgång? Kan vinna på lotteriet ge dig varaktig lycka? Är den enklaste lösningen alltid den bästa? Är mer rationella människor mer nöjda med sitt liv?





essäämnen för psykologi



Har religiösa högtider tagits över av konsumentismen? Att donera pengar till fattiga människor gör dem ännu mer beroende? Hjälper interreligiösa äktenskap att föra människor närmare varandra? Finns det rasism mot kaukasier? Kan det vara motiverat att tortera en person om det kan hjälpa andra att rädda? Bör män uppmuntras att bli hemmavarande pappor? Bör föräldrar utöva kontroll över sina tonårsbarns relationer? Är det motiverat att ljuga när det är tänkt att skydda någon? Kan body shaming motivera människor att gå ner i vikt? Ska det finnas separata offentliga badrum för transpersoner?


Kommer frihandelsavtal att gynna mindre välbärgade länder? Är familjeägda företag mer stabila än offentliga företag? Är ekonomins tillstånd den främsta faktorn för nedgången i födelsetalen i de flesta europeiska länder? Kommer en höjning av minimilönen att göra alla människor bättre ställda? Är delningsekonomi ett tillfälligt fenomen? Kan protektionism bidra till att minska arbetslösheten permanent? Är inkomstjämlikhet fördelaktigt för ekonomin? Har teknikens framsteg en betydande negativ inverkan på jobben inom banksektorn?? Skulle myntpregningen upphöra?


Kommer EU-länderna att ha det bättre utanför EU? Förbättrar progressiv skatt inkomstjämlikheten? Är alternativa cancerbehandlingar effektiva? Är barnvaccination bra eller dåligt? Är tvångsmatning en effektiv behandling mot anorexi? Hjälper varningar för cigarettetiketter att minska förekomsten av lungcancer? Har smala människor verkligen lägre risk att utveckla hjärtsjukdom, allt annat lika? Kan måttlig till svår depression botas utan antidepressiva medel? Bör fetma betraktas som en sjukdom? Kan virtuell verklighet hjälpa sjukhuspatienter att hantera isolering?


Används antibiotika överdrivet för behandling av sjukdomar? Bör p-piller och apparater göras gratis för kvinnor? Är den veganska kosten hälsosam? Ska det finnas en lägsta åldersgräns för försäljning av mat med hög fetthalt som för tobak och alkohol? Är komjölk bra eller dåligt för vuxna? Är intermittent fasta effektiv för viktminskning? Kommer att förbjuda gratis läskpåfyllning hjälpa till att bekämpa fetma? Bör restauranger vara skyldiga att visa kalorierna i sina erbjudanden i menyn? Miljöfrågor Är användningen av fossila bränslen det största hotet mot miljön? Ska alla nya bilar vara elektriska? Kan vägar med solpaneler göra samhällen grönare? Bör jakt på djur förbjudas helt? Är handel med utsläppsrätter effektiv för att minska föroreningarna? Är avskogning ett genuint problem med tanke på att skogarna är förnybara?


Bör det finnas en låg övre gräns för politiska donationer? Ska företag åläggas att anställa ett fast antal migranter för att främja integration? Kränker regeringen mänskliga rättigheter om den stänger av internet i landet? Ska polisen använda drönare för övervakning? Kan bygga gränsmurar hjälpa till att stoppa invandringen? Är alternativ röstning ett tillförlitligt system för val? Är hemlösa härbärgen som hjälper till att lösa problemet med hemlöshet? Finns det en jämställd könsrepresentation i politiken? Bidrar sociala medier till uppkomsten av depressionsfall?


Ska barn i grundskolan skaffa en egen personlig bärbar dator eller surfplatta? Kommer internet att göra böcker föråldrade? Bör NASA återuppliva sitt månprogram? Kan robotar ersätta mänskliga arbetare helt under de kommande 50 åren? Bör Google kontrollera visningen av sökresultat om kontroversiella ämnen som bombtillverkning? Bör enkönade skolor förbjudas? Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Välj bland de bästa argumenterande och övertygande essäämnena. Endast hypeämnen! Tips för att jämföra och kontrastera uppsatsskrivande, lista över ämnen och exempel på att skriva från essaybasics. Uppsatsdefinitioner, former och stilar för skrifter, ordavledning och lista över kända essäister om essaybasics.


Uppsatsskrivarguide för global uppvärmning för skol- och högskolestudenter, essaybasics. Bra lista över uppsatsämne om "Othello" med korta förklaringar, uppsatsgrunder. Hur man skriver en "This I Believe"-uppsats, instruktioner för skol- och högskolestudenter. Lista över 20 möjliga ämnen för uppsats om mikrobiologi med förklaringar, uppsatsgrunder. Lista över ämnen för satiruppsats, essaybasics. Lista över ämnen för problemlösningsuppsats, essaybasics. Beställ nu. Ring oss:. e-post: [email protected].

No comments:

Post a Comment