Thursday, February 24, 2022

Uppsatser om terrorism internationell

Uppsatser om terrorism internationell



Terrorism har blivit modernitetens största problem uppsatser om terrorism internationellt vara ett farligt, komplext och oförutsägbart hot mot mänskligheten, uppsatser om terrorism internationellt, vilket bidrar till relevansen av ämnet för uppsatsen. Detta utförs av kriget mot flampunkter i filosofisk diskussion. Den viktigaste frågan att ställa vid denna tidpunkt gäller motivationen bakom terrordåden eller -handlingarna i det internationella systemet. Bacevich, Andrew. Många militanter som är involverade i terroristaktiviteter i någon stat är utbildade i sin kriminella verksamhet i läger och baser i en främmande stat eller grupp av stater.





internationell terrorism



Generellt kan det definieras som användningen av olagligt våld som orsakar rädsla och förstörelse uppsatser om terrorism internationellt människor, samhälle och regeringar för politiska, ideologiska, religiösa och ekonomiska mål. Terrorism kan kategoriseras i många kategorier som inkluderar bioterrorism, kemisk terrorism och militant terrorism. Samtidigt kan terrorism grovt delas in i två kategorier beroende på var den inträffade. Dessa grupper inkluderar den inhemska terrorismen och den internationella terrorismen, uppsatser om terrorism internationellt.


Terrorism är inte nytt för den nuvarande världen, det har förekommit tidigare i olika fall som folkmordet i Kosovo och Bosnien, massakrer på hutuer och tutsier i Kongo, nazisternas förintelse av judar, turkarnas folkmord på armenierna. Terroristdåd förekommer i allmänhet över hela världen, inklusive USA, Europa, Mellanöstern och Afrika. De flesta av terrorattackerna utförs av religiösa ideologer som anser denna metod som en effektiv metod för att lösa sina konflikter med de mäktiga länderna. Denna artikel försöker ta fram orsaker, effekter och kontroll av terrorism. Orsakerna till internationell terrorism kan grupperas i fyra huvudorsaker som inkluderar uppsatser om terrorism internationellt ideologiska, religiösa, ekonomiska respektive politiska orsaker.


Terrorism utövas av grupper av människor och vissa stater i allmänhet Betts, Richard. Terroristers huvudsakliga syfte är att utföra våldsamma handlingar som skadar befolkningen, regeringen och världen i stort, t.ex. terroristattacker som inträffade under Olympiska spelen i München, USA:s ambassadbombning i Nairobi, Madrid tågattacker och dag till dag terrorism aktiviteter i Mellanöstern länder som Irak, Beirut. Pakistan, Afghanistan, uppsatser om terrorism internationellt. Enligt Bacevich uppfattar Andrew de flesta av terroristerna terrorism som ett sätt att kämpa för sin frihet, vilket har lett till dödande av den vanliga och oskyldiga terrorismen. Men den huvudsakliga orsaken till terrorism bör inte misstas eftersom de flesta terrorister hävdar att de har berövats sina mänskliga rättigheter, uppsatser om terrorism internationellt, om detta kan betraktas som den drivande faktorn bakom terrorismverksamheten skulle i de konflikter som existerar i världen ha gett upphov till många fall av terrorism.


Många ledare som Mahatma Gandhi kämpade fredligt för självständighet i Indien genom att använda diplomatipolitik och det europeiska folket slog ner Berlinmuren utan att slåss. Martin Luther var också tvungen att kampanja för lika mänskliga rättigheter i Amerika utan att tillgripa terrorism. I själva verket är terrorismens huvudprincip doktrinen om totalitarism; de totalitära regimerna är de enda som kan främja terrorism på deras territorium Binder, uppsatser om terrorism internationellt, Patrice. De flesta av dessa religiösa korsfarare är generellt dominerande på den asiatiska kontinenten, särskilt i länderna Pakistan, Afghanistan, uppsatser om terrorism internationellt, Irak respektive Indien, uppsatser om terrorism internationellt.


Terrorism utförs av en grupp organiserade organisationer och uppsatser om terrorism internationellt det har visat sig vara sponsrat av delstatsregeringar, särskilt de från Mellanöstern. Terroristgrupper har slagit rötter på den afrikanska och asiatiska kontinenten som de vanligtvis använder som tränings- och attackbaser. Länder som Pakistan, Afghanistan, Irak, Indonesien, Iran och Somalia är de största invånarna i de flesta uppsatser om terrorism internationellt grupper. Al-Qaida är en av de populära terroristgrupperna i världen Fouda och Nick, och har hävdat att de är ansvariga för de flesta terrorismaktiviteter i världen. Al-Qaida-gruppen som koordineras av den mest eftersökte kriminella Usama Bin Laden har ett starkt nätverk som har gjort det svårt att möta den.


Andra grupper inkluderar talibanerna i Afghanistan och Uppsatser om terrorism internationell som samordnar med andra muslimska extremister för att utföra sina aktiviteter Beres, uppsatser om terrorism internationellt, Louis. Vissa stater har också valt att sponsra terrorism i namn av att försvara sin religiösa suveränitet genom sina ledare genom att använda den onda doktrinen om absolutism; dessa är ledare som Lenin, uppsatser om terrorism internationellt, Stalin, Hitler, Ayatollahs, Saddam Hussein och Yasser Arafat.


De har använt terrorism för att motivera sina mål, vilket är tvärtom. Sadam Hussein hävdade till exempel att han försvarade sitt folk men istället försökte han förtrycka sina grannar. Arafat försökte inte upprätta en nation utan förstörde istället sin nation genom att sponsra massakrerna på många judar under hans regeringstid. De som slåss som terrorister har faktiskt befunnits styra som terroristen Bailey, Kathleen. De flesta av terroristledarna har kommit till makten genom militärkupper och senare styre med mycket järnhand. En annan djupgående orsak till terrorism kan betraktas som den ekonomiska orsaken. Många av terroristerna har finansierats av de rika terrorgrupperna. Dessa terrorister är mestadels unga ungdomar som har hamnat i händerna på fattigdom, vilket följaktligen har tvingat de inblandade individerna att ägna sig åt terrorism.


Avund på fattigdom och den sociala felplaceringen av människor i samhället har betraktats som huvudorsaken till internationell terrorism. Till exempel har de islamiska radikala byråerna i staden Sadr i Bagdad ständigt använt sin ekonomiska stödtaktik som av många terroristförespråkare ses som en uppsatser om terrorism internationellt att ge det humanitära biståndet. Dessutom har dessa radikaler ständigt hävdat att de främjar demokrati men istället försöker de bara styrka sin maktuppdrag i namnet av att främja terrorism, uppsatser om terrorism internationellt. Bouchat, Clarence. De politiska orsakerna till terrorism kan ses som en annan djupgående orsak till terrorism i den internationella världen.


Internationell terrorism härrör från tiderna av världskriget och det kalla kriget. Dessa krig genererade mycket utveckling av de massförstörelsevapen som har använts i terrorattackerna. Många av de terroristaktiviteter som pågår i den internationella världen har bidragit till följd av politiska motsättningar. Till exempel terroristverksamheten uppsatser om terrorism internationellt av Somalia-terrorister till sina grannländer som Kenya har bidragit av de politiska skillnaderna mellan regeringen respektive de islamiska grupperna som känner att den somaliska regeringen får stöd av den kenyanska regeringen och samtidigt hävdar de att Kenya har gett United USA:s militära övningsfält.


Dessutom beror talibangruppernas terroristaktiviteter från Afghanistan till stor del på de politiska problem som har funnits i landet i mer än ett decennium, vilket har lett till avrättningen av många ledare som Benazir Bhuto. Samtidigt har de flesta av terroristaktiviteterna ständigt inträffat i de nordafrikanska staterna som Marocko och Algeriet på grund av vissa politiska spänningar mellan regeringen och den muslimska extremisten respektive. Effekterna av terrorism kan grupperas i tre huvudkategorier nämligen; sociala, ekonomiska respektive politiska effekter. Ekonomiska effekter ligger i topp jämfört med andra typer av effekter. Terrorverksamheten har ständigt lett till att de inblandade ländernas utländska direktinvesteringar har minskat eftersom de flesta investerarna fruktar som ett resultat av bristande säkerhet i de länder som de avser att investera.


Som ett resultat minskar ekonomin eftersom det är mindre produktion. Samtidigt kan det mesta av de utländska investeringarna förstöras som ett resultat av dessa terrorismaktiviteter som har resulterat i rotning av fastigheterna under terrorismens tider. De ekonomiska effekterna har följaktligen påverkats av börsnedgången i de drabbade länderna. Förlusten av människoliv leder till en minskning av den arbetskraft som kan användas för att tillhandahålla arbetskraft till industrierna och detta har också minskat marknaderna för de färdiga varorna. Dessutom har regeringarna därför spenderat mycket pengar på att försöka behandla terrorismens offer och samtidigt rekonstruera de förstörda fastigheterna såsom järnvägar, skolor, fabriker och affärslokaler.


Till exempel dödade terroristaktiviteterna som inträffade i Mumbai Indien många människor och förstörde järnvägsinfrastrukturen som fungerar som ryggraden i den indiska ekonomin och terroristaktiviteterna, uppsatser om terrorism internationellt. Dessutom ledde till och med terroristaktiviteterna som inträffade i Madrid, Spanien i förstörelsen av transportinfrastrukturen vilket ledde till att ekonomin minskade. Följaktligen har den ekonomiska sektorn påverkats som ett resultat uppsatser om terrorism internationellt minskningen av turistnäringen. Den utländska industrin hämmas avsevärt av terrorismen eftersom de flesta av målen är turister som kommer från västländerna.


Till exempel turistnäringen i Kenya uppsatser om terrorism internationellt negativt påverkad av bombningen av den amerikanska ambassaden i Nairobi och den uppsatser om terrorism internationellt av Mombasa hotel i kuststaden Kenya respektive. De sociala effekterna av terrorismverksamhet inkluderar depression hos de drabbade individerna som känner att de saknar säkerhet. Samtidigt har terroristaktiviteterna lett till utvecklingen av negativa beteenden i samhället. De flesta av de drabbade länderna har rapporterat förekomsten av kvinnor som våldtar. Dessa negativa aktiviteter har lett till psykisk ohälsa för de drabbade. Till exempel i Irak tvingas unga flickor ständigt att gifta sig. Dessutom kan depressionen uppstå som ett resultat av familjeförflyttningar som har lett till att familjebanden tappats.


Det finns så många metoder som kan användas för att kontrollera den internationella terrorismen. Dessa metoder inkluderar motuppror, direkta samtal och förstärkning av säkerheten. Counter insurgence-metoden som vanligtvis används av västländerna inklusive Storbritannien för att möta terrorism innebär användning av militär personal för att möta terroristgrupperna där gömställen Alavasius, Omedelbart efter terroristaktiviteterna i Afghanistan förklarade president Bush ett krig mot terrorismen som syftar till att fånga Usama bin Ladin och samtidigt utrota Al-Qaida-nätverket för att förhindra framtida attacker som ledde till etablering av operationer i Afghanistan och Pakistan. Denna operation ledde till störtandet av talibanstyret av koalitionsarméerna ledda av Amerikas förenta stater.


Motuppror har tillämpats av vissa länder som Indonesien och Filippinerna som är motståndare till muslimsk terrorism Clarke Richard. De internationellt drabbade länderna ska svara mot terrorism genom att tillhandahålla maximal säkerhet uppsatser om terrorism internationellt transportsektorn såsom flygplatser, järnvägar och livliga kommersiella centra. Flygplatsscreeningen bör stärkas upp till högsta nivå; detta kommer att göras genom att screena alla resenärer. Den internationella transportavdelningen är tänkt att upprätta ett säkert screeningprogram som identifierar alla terrorister innan de reser, uppsatser om terrorism internationellt. Som en åtgärd bör alla som hittas med terrorismavsikter möta rättvisa till fullo.


Tonvikten bör läggas på att försöka åtala de tidigare brottslingarna i samband med terrorism senare än att försöka förhindra framtida incidenter; detta kommer att förhindra terroristen från att utföra någon attack. Följaktligen måste förbättrad teknik användas för att spåra terroristaktiviteterna, uppsatser om terrorism internationellt. Denna teknik inkluderar användning av internetsökningar för att undersöka bombtillverkningsplatserna och riktlinjer, samtidigt spåra cyberterrorismverksamheten Gunaratna. På så stor attack, uppsatser om terrorism internationellt, teknik för explosivdetekteringssystem som upptäcker sprängämnen på avstånd, till exempel sniffex-verktyget som kan hantera stora system som tåg, flyg, flygplatser och laster eftersom de kan hantera ett stort område och därmed upptäcka sprängämnena i tid.


På grund av det faktum att terroristhandlingar har blivit ett stort bekymmer för allmänheten och regeringen i allmänhet blir de bästa bombdetektorerna det viktigaste verktyget för den internationella Burke Jason. Sammanfattningsvis är världen full av säkerhet som har framkallats av aktiviteterna av terrorism. Västländer har varit ett stort mål av de militanta som har kommit upp i namnet att skydda den islamiska religionen. Terrorismens nätverk är för intakt för att brytas, detta har främjats av vissa ledare som är ovilliga att bekämpa terrorism och vissa som involverar sig i terroristaktiviteterna.


Terrorism har lett till många långsiktiga negativa effekter i världen i allmänhet, vilket inkluderar politiska, sociala, uppsatser om terrorism internationellt, och ekonomiska effekter. Ekonomiskt har många fastigheter och infrastrukturer som hamnar, sjukhus, skolor och banker förstörts. Följaktligen har många oskyldiga människor förlorat livet och samtidigt lett till långsiktiga hälsoeffekter. Regeringar har att skylla på graden av terrorism som existerar för de har misslyckats med att förhindra den. Referenser Alavosius, M. New York; New York University Press.


Burke, Jason. Al-Qaida - Den Uppsatser om terrorism internationell Berättelsen om radikal islam. London, New York University press, uppsatser om terrorism internationellt. Clarke, Richard A. Bacevich, Andrew, uppsatser om terrorism internationellt. Terrorisera sanningen. Utrikespolitik, Chicago; Chicago universitetspress, uppsatser om terrorism internationellt. Bailey, Kathleen. Politiska alternativ för att bekämpa kemisk-biologisk terrorism. Politik och livsvetenskap. London; Oxford University Press. Beres, Louis.





vad är exemplifierande uppsats



Den förnekar alla politiska och juridiska garantier och förlamar relationerna mellan stater, nationer, religioner, sociala grupper, politiska partier och icke-statliga organisationer. Genom att kombineras med den organiserade brottsligheten och med sådana typer av illegala och omoraliska handlingar som narkotikahandel, prostitution, slaveri och organisation av extremistiska väpnade grupper, blir terroristbrotten mer sofistikerade och brutala. Coolsaet I sin tur blir mänskligheten mer sårbar. Ett utmärkande drag för modern terrorism som en global fråga är att gränserna mellan inhemsk och internationell terrorism suddas ut. Speciellt terrorister tränger alltmer in i regioner i andra länder.


Till exempel, i Tjetjenien observerades närvaron av medborgare från andra länder som gav hjälp till rebellerna Medina och Hepner. Många militanter inblandade i terroristaktiviteter i vilken stat som helst tränas i sin kriminella verksamhet i läger och baser i en främmande stat eller grupp av stater. De får också nödvändig materiell och teknisk assistans och politisk ledning därifrån, såväl som andligt stöd från extremistiska religiösa utbildningsinstitutioner. Ofta stöds de av regeringsstrukturer i sådana ovänliga länder, som har en önskan att genomföra sina geopolitiska intressen, till exempel att skapa en panislamisk stat Medina och Hepner. De använder taktik för provokation av interetniska och interreligiösa konflikter, en revolutionär känsla för att störta oönskade myndigheter i första hand genom ideologisk och informationsbearbetning, som ibland utvecklas till ett informationskrig.


Dessutom samarbetar terrorister med internationella extremistiska sekteristiska grupper och föreningar. Därför börjar en man som har förlorat förtroendet för sin traditionella religion, men utan att förlora tron ​​på Gud, söka förbön och andligt stöd från sekterister. Han kan dock helt enkelt stödja dem utan att bli medlem i sekten. Genom att förkasta allt som är förknippat med deras tidigare synsätt och aktivt absorbera en ny, enligt deras åsikt, tro och åsikter, märker människor inte att de blir marionetter i händerna på terrorister och extremister Lutz och Lutz för att begå sina kriminella handlingar på både internationell och regional nivå blir terrorister bättre rustade när det gäller resurser, såväl som taktiska, organisatoriska, tekniska och informationsaspekter.


Nuförtiden tar terroristgrupper sällan ansvar för attacker, som blir mer utbredda, grymma, omänskliga och blodiga Medina och Hepner Som ett resultat av detta känner både människor och samhället som helhet att de blir alltmer utsatta för faran eftersom det finns en känsla av rädsla. och ångest även i situationer när ingenting tyder på tragedi. Terrorister blir dock allt mer skrupelfria och väljer för sina brott platser som många anser vara heliga: i olika delar av världen sker explosioner i kyrkor av olika samfund, gravplatser och minnesmärken. Terrorister föraktar livet för folket i en viss nation, samfund och social grupp, och försöker visa sitt hat mot religion, kultur, historia och allt som behandlas med vördnad och respekt.


Våldskulten utvecklas, vilket resulterar i nedvärdering av människoliv och tillväxt av grymhet, cynism och ömsesidigt hat. I det här fallet sätts politiska, juridiska och sociala garantier ofta åt sidan och konflikter löses med våldsamma medel. Dessutom är statens svar inte alltid lämpligt i termer av världsnormerna för humanism och demokrati. Att döma av de angivna fakta är det möjligt att säga att problemet med att bekämpa internationell terrorism är mångfacetterat och inte har några enkla lösningar. Först och främst är det tydligt att terrorister har skapat ett kraftfullt och omfattande nätverk av kriminella organisationer runt om i världen.


I detta avseende kräver kampen mot terrorism organiserade och samordnade insatser från alla medlemmar av det internationella samfundet. För det andra uppstår inte terroristnätverk och -organisationer utan anledning. Kommunikationskanaler för att smuggla människor och vapen över gränserna som står till förfogande för organiserade kriminella grupper som inte är engagerade i extremistiska aktiviteter används ofta av terrorister. Detta faktum indikerar att problemet med internationell terrorism inte kan lösas isolerat från att ta itu med frågor om narkotika- och människohandel samt om den organiserade brottsligheten i allmänhet.


Som nämnts ovan är det nödvändigt att kombinera ansträngningar från medlemmar i det globala samhället för att identifiera orsaker till terrorism och minimera deras effekt. Terrorism har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Men på senare tid har terrorismen blivit mer brutal. Fler och fler människor dödas varje dag på grund av det. Hundratals terroristorganisationer och enheter finns över hela världen. De dödligaste är dock från Mellanöstern eller Afrika. Deras mål är lika folkrika som jorden. Ingen är förbjuden. I allmänhet gillar de att döda alla och alla som motsätter sig dem på något sätt, form eller form. Sedan mitten till slutet har. involvera våldsamma handlingar eller handlingar som är farliga för människoliv som bryter mot federal eller statlig lag; 2. verkar vara avsett att i att skrämma eller tvinga en civilbefolkning; ii att påverka en regerings politik genom hot eller tvång; eller iii att påverka en regerings uppförande genom massförstörelse, mord eller kidnappning; och 3.


förekommer helt utanför U:s territoriella jurisdiktion. Hemsida Internationell terrorism. Gratis uppsatser och papper om internationell terrorism. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg. Tillfredsställande uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser. internationell terrorism Words 2 sidor. internationell terrorism. Bra uppsatser. Ord för inhemsk terrorism och internationell terrorism 2 sidor. Inhemsk terrorism och internationell terrorism. International Terrorism Essay Words 7 sidor. Internationell terrorismuppsats. Kraftfulla uppsatser. Definition International Terrorism Words 4 sidor.


Definition av internationell terrorism. Inhemsk terrorism vs internationell terrorism ord 2 sidor. Inhemsk terrorism kontra internationell terrorism. Terrorism as an international phenomenon ord 6 sidor 4 citerade verk. Terrorism som ett internationellt fenomen. Bästa essäer. Terrorism och internationella relationer Ord 5 sidor 2 citerade verk.

No comments:

Post a Comment