Wednesday, March 30, 2022

Självreflektion essä prov

Självreflektion essä prov



RELATERADE INLÄGG, självreflektion uppsats prov. Sekretess Sekretess. Vissa, i allmänhet från lägre klassfamiljer, går direkt på att hitta jobb efter att ha avslutat sin gymnasieutbildning bara för att upprätthålla familjens behov. Etik: Teori och praktik. Din första dejt – Undersök dina känslor på första dejten. Innehåll [dölj. Huvudmeny.





Citera denna sida



Säkra högre betyg som kostar din ficka? Boka ditt uppdrag till lägsta pris nu! Uppgift: Syftet med denna bedömning är att ge eleverna möjlighet att engagera sig i reflekterande praktik, med hjälp av en rad diagnostiska verktyg och feedback, för att identifiera två nyckelområden för personlig förmåga som kan åtgärdas förbättras för att öka deras kommunikationseffektivitet. Denna bedömning syftar till att bedöma din förmåga att visa avancerade kunskaper i skriftlig kommunikation och din förmåga att självständigt reflektera över god praxis inom arbetsplatskommunikation. Genom processen av självreflektion kommer du att kunna förbättra din kommunikationskompetens genom din kunskap om och förmåga att utföra kontextuellt lämpliga kommunikativa beteenden.


Litteraturgenomgång Du ska identifiera och förklara de två frågeställningarna utifrån din diagnos och reflektion. Du ska definiera begreppen, skissera nyckelmodeller och/eller beteenden som behöver utvecklas för att visa effektiv praktik, självreflektion uppsats prov. Denna litteratur självreflektion uppsats prov måste beskriva både de konceptuella teoretiska och beteendemässiga interpersonella färdigheter som du behöver förvärva för att visa kompetens inom ditt valda kommunikationsområde. Handlingsplan Som avslutning ska du utveckla en handlingsplan med viktiga händelser och aktiviteter som du kan genomföra under de kommande 6 månaderna för att skaffa dig de kunskaper, färdigheter och beteenden som identifierats som kräver utveckling i komponent ett. Detta kan inkludera följande:. Inledning: Den här uppsatsen är en analys av självreflektion av de färdigheter jag har när det gäller kommunikation, självreflektion uppsats prov.


Uppsatsen är uppbyggd på den information som genereras från de diagnostiska verktyg som utarbetas i uppgiften på ett beskrivande sätt. De områden av kommunikationsförmåga som krävs för att vara fokuserad inkluderar ångest när man pratar med en grupp främlingar. Det har reflekterats över bristen i min kommunikationsförmåga när jag pratar med människor i ett stort möte med främlingar. Uppsatsen innehåller också en litteraturgenomgång som fokuserar på de huvudsakliga teorierna och begreppen förknippade med frågor relaterade till kommunikation. På grund av självreflektionsprocessen har jag fått fördjupad kunskap om olika aktiviteter som jag kan använda för att ta itu med frågor som rör kommunikation.


Diagnos och reflektion: För att ha en korrekt återspegling av mina kommunikationsförmåga, har jag använt 5 antal olika diagnostiska verktyg för att bedöma min kommunikationsförmåga i olika livssituationer. Den första självreflektion uppsats prov som har använts av mig är 5 diagnostiska verktyg. Det första verktyget som jag har använt för att analysera mina kommunikationsförmåga är självupplevd kommunikationskompetensskala SPCC, självreflektion uppsats prov. Detta verktyg har hjälpt mig att bestämma min kommunikationsförmåga i olika situationer i livet. Det har funnits självreflektion uppsats prov av tolv situationer som jag stöter på i mitt vanliga liv.


Förmågan att kommunicera i en viss situation kan jämföras med en annan, självreflektion uppsats prov. Verktyget för självupplevd kommunikationskompetensskala har hjälpt till att få insikter angående indikationen av min kompetens omfattning i samband med att kommunicera i olika situationer. Det gjordes för alla kategorier av allmänhet, grupp, möte, självreflektion uppsats prov, dyad, främling, vän, bekant. Betygen för alla kategorier lades till och var självreflektion uppsats prov vid 3. Resultatet som den fick som slutpoäng var SPCCC-poängen som erhålls betecknade med medelnivån av självupplevd kommunikationskompetens med grundläggande kommunikationskontexter.


Det andra diagnostiska verktyget som jag har använt för att bedöma min kommunikationsförmåga är icke-verbal omedelbarhetsskala självrapportering NIS-S. Den icke-verbala omedelbarheten betecknar ledtrådar eller beteenden som signalerar positiva känslor mot en annan prestation. Jag har använt detta verktyg eftersom det har varit ett av de självreflektion uppsats prov och de mest uppdaterade åtgärderna för att fastställa den icke-verbala omedelbarheten för att få självrapportering för att utvärdera mina kommunikationsförmåga. Medan du genomgår självledning, självreflektion uppsats prov, det var avgörande för att inse att skillnaden kommer att vara betydande mellan kvinnor och män med avseende på samhälle och kön. Efter att ha genomfört tester på mig själv genom att svara självreflektion uppsats prov mina egna frågor, jag fick slutresultatet som Poängen som jag fick var vilket är ett mycket bra betyg i enlighet med betygsskalan för män.


Det tredje verktyget som jag använde för att bedöma min kommunikationsförmåga är personlig rapport självreflektion uppsats prov interkulturell kommunikation PRICA som hjälpte till att ta itu med uppfattningen om kommunikation i interkulturell kontext. Detta verktyg bidrog ytterligare till den allmänna uppfattningen om kommunikation. När poängen är över 90, alfas självreflektion uppsats prov förväntas bli hög. Det fanns 14 uttalanden som var kommentarer som gjordes av människor när de kommunicerade med människor som tillhör olika kulturer. Svaren på sådana frågor skulle ges i form av siffror från 1 till 5.


Jag var tvungen att svara på alla frågor i form av siffror från 1 till 5. Efter att ha svarat på 14 frågor, självreflektion uppsats prov, Jag var tvungen att beräkna den totala poängen som kom runt. Intervallet mellan vilket poängen kunde erhållas var 14 till Enligt poängen som jag självreflektion uppsats prov som hänvisar till den goda kärnan poängen som jag fick genom denna studie indikerar det faktum att jag är mycket bekväm när jag interagerar med många människor som tillhör självreflektion uppsats prov olika kulturer.


Jag fann också att det görs känner mig nervös eller spänd under att ha en interaktion med olika människor som tillhör olika kulturer. Jag upptäckte att jag inte känner mig särskilt nervös när jag deltar i gruppdiskussioner med olika självreflektion uppsats prov som tillhör olika kulturer. Jag insåg att jag känner mig väldigt lugn och avslappnad när jag interagerar med människor hur tillhör olika kulturell bakgrund i grupper Drucker, När jag deltar i någon form av samtal med en individ som tillhör en annan kultur, har jag upptäckt att jag inte blir riktigt nervös. Vidare upptäckte jag att även om jag har interaktion med olika grupper av individer som tillhör olika couture känner jag mig väldigt bekväm.


Vidare genom testet utvärderade jag mig själv genom att få reda på att jag inte har självreflektion uppsats prov typ av rädsla samtidigt som man pratar i alla slags samtal med en individ som tillhör olika kulturer. Jag insåg också att jag under normala omständigheter har en neutral reaktion för att känna mig väldigt nervös och spänd i alla samtal med individer som tillhör en annan kultur. Jag upptäckte att jag hade fått 62, vilket visade att jag har en hög interkulturell kommunikationsförståelse. Frågorna som jag fick möta när jag genomgick självutvärdering var mer orienterade för att avgöra min reaktion när jag utsätts för en viss situation.


Svaren måste anges som nummer från ett till 5. Varje nummer representerade graden av enighet om frågan. Frågorna i form av scenario som jag var tvungen att ställas inför omfattade frekvensen när jag håller tyst när Självreflektion essä prov behöver prata. När jag svarade på frågorna insåg jag många aspekter av min kommunikationsförmåga. Jag insåg inte att jag ofta håller tyst när jag behöver prata. Jag upptäckte också att jag inte pratar oftare när jag borde prata ibland. Jag har en neutral reaktion på det påstående jag ofta pratar när n det krävs för att jag ska hålla tyst.


Vidare insåg jag att jag ibland inte håller tyst när jag vet att det skulle vara till min fördel att ha ett samtal. Jag gick med på att jag är en pratglad person, självreflektion uppsats prov. Jag hade en neutral reaktion på scenariot att jag ibland känner mig tvungen att hålla tyst. Jag håller med om påståendet att i allmänhet pratar jag mer än jag borde prata. Poängen som jag slutligen fick för att uppnå Talkaholic-skalan är I enlighet med resultaten av diagnosverktyget, fann jag att jag har statusen att vara borderline talkaholics, självreflektion uppsats prov. Det stod också att jag kan reglera och ha kontroll över min pratsamma natur i de flesta scenarierna.


Det sista verktyget som jag använde för att utvärdera min kommunikationsförmåga är Tolerans för oenighet. Detta verktyg hjälpte mig att bedöma i vilken utsträckning jag kan tolerera andra individer som inte håller med om att tro. Konceptualiseringen som jag använde i verktyget liknade mycket argumentativitet. I det här verktyget var jag tvungen att konfrontera påståenden relaterade till människors orientering och känslor. Det förlitande sättet för denna bedömning använde liknande tillvägagångssätt med siffror mellan 1 och 5 som betecknade liknande svar angående överensstämmelse som det gjordes i de tidigare verktygen. Jag konfronterade påståendena i vilken grad jag fann min inblandning i diskussionen där det är många oenigheter för att vara väldigt rolig.


Detta var ett uttalande som jag inte håller med om. Poängen som erhölls med det här verktyget var Detta betecknade det faktum att jag har en måttlig tolerans för oenighet, vilket jag tyckte var mycket trogen min natur. Efter att ha gått igenom diagnostikverktygen för utvärdering av mina kommunikationsförmåga fann jag att de två färdigheterna, såsom pratsam natur måste minskas och kontrolleras på ett mer lämpligt sätt och kommunikationsförmågan i olika situationer måste förbättras. Självreflektion essä prov färdigheter kan också vara relevanta från de interaktioner som jag hade i mitt förflutna med min professor på college och med en mentor när jag var på min praktikplats.


Mina professorer hade gett mig en liten hint om att kontrollera mängden ord som jag använder på ett hälsosamt och vänligt sätt. Den andra kommunikationsförmågan som jag måste utveckla kan bestämmas av scenariot där jag var tvungen att föra frekventa samtal med min mentor medan jag var på min praktik i ett detaljhandelsföretag. Dessa färdigheter behöver självreflektion uppsats prov grad av utveckling när det gäller att förbättra min personliga kommunikation, självreflektion uppsats prov. Litteraturgenomgång: De konceptuella ramarna som kretsar kring de frågor som jag har identifierat i min interaktion med min professor I på min högskola och med min mentor när jag var på praktikprogrammet i detaljhandelsorganisationen skulle vara till stor hjälp.


Begreppen och teorierna om kommunikation kan hjälpa mig att få förbättringar i kommunikationen samtidigt som jag pratar med olika människor i olika situationer och kontrollerar den pratsamma naturen. Detta omfattar även användningen av olika sinnen. Det har funnits olika grader som måste beaktas samtidigt som man tar hänsyn till egen personlig kommunikation. Jag kunde förstå att jag behöver införliva graden av upplevd kvalitet eller personligheter i en given interaktion, självreflektion uppsats prov. Detta kan vara mycket relevant i scenarier som min kommunikation med min professor under min collegetid. Detta skulle inkludera uppnåendet av personliga mål som i mitt fall kan relateras till klarhet i alla akademiska begrepp om frågor.


Begreppet interpersonell kommunikation är mycket tillämpligt för att bestämma utvecklingen i kontrollen av pratsam natur. Detta kan göras genom att ha en integration av lämplig sammanslagning av att initiera, definiera, upprätthålla och fortsätta min professionella relation med mig och min föreläsare. Konceptet mellanmänsklig kommunikation har visat sig vara mycket relevant för att lösa mina problem med kommunikationsförmåga när det gäller att kontrollera min pratsamma natur eftersom konceptet har ökat fokus på kvaliteten och innehållet i de meddelanden som är att lita på. Kaul, Detta kommer också att hjälpa mig för att utöka möjligheten att utveckla ytterligare professionella relationer med mig.


Det kan finnas inkludering eller tillämpning av teorin om artighet i frågan om att kunna ha korrekt kommunikation med min mentor. Denna teori kommer att hjälpa mig att på ett korrekt sätt upprätthålla känslan eller ansiktet av att ha en god image i offentliga eller professionella miljöer där effektiv och korrekt affärskommunikation kan genomföras med min mentor. Teorin om socialt utbyte skulle vara mycket relevant i detta avseende, vilket är mer övervägande av mig i det andra numret av att kommunicera med min mentor i termer av affärskommunikation. Detta kommer att behöva mig att arbeta med de verbala såväl som icke-verbala kommunikationsförmågan tillsammans med lyssnande färdigheter. Det måste finnas tillämpning av den emotionella intelligensen som en del av begreppet interpersonella färdigheter som hänvisar till förmågan att ha förståelse och hantering av mina egna känslor såväl som andras känslor samtidigt som man kommunicerar i båda typerna av miljöer Pearson , Båda situationerna kräver att man hanterar övertalning, påverkan och förhandlingsförmåga samtidigt som man har kommunikation i liknande miljöer.


Dessa tre färdigheter måste hanteras samtidigt som man kommunicerar med olika människor i olika situationer och kulturell bakgrund. Denna teori kan hjälpa mig att utveckla kommunikationsförmåga när jag tilltalar eller interagerar med människor som tillhör olika och en mängd olika miljöer och bakgrunder genom att arbeta med att öka mitt engagemang för att få en ömsesidig överenskommelse som ett resultat, självreflektion uppsats prov. Men jag måste komma ihåg att denna natur ska upprepas i följd för att uppnå perfektion. Med tanke på kommunikationen som den som jag hade med min professor på college, har det visat sig att inkluderingen av aktivt lyssnande och samarbete med individer kan användas som aspekter som man bör ha i åtanke när man möter liknande scenarier.





uppsats om spelberoende



Det var prövningar som svårigheter hade erövrat mitt liv. Jag hade inga pengar; levande lön till lön blev normen. Eftersom jag inte hade några pengar blev mina vänner och kollektivtrafiken min enda källa för att komma till skolan. Att betala för skolan, få någon form av kredit eller till och med skriva en check blev svårt. Många gånger ville jag återvända till mina föräldrar. Jag lärde mig att vara stark genom ekonomiskt tuffa tider och hur jag aldrig tappar koll på mina utgifter. Att tydligt identifiera vilka vi är är ofta en utmanande strävan. Var och en av oss har en metall persona som? Jag är perfekt, allt jag gör är bra och alla andra har fel.? Vi som människor går ofta i defensiv för negativ feedback och varje form av förändring är ofta en hemsk uppgift att ta del av.


Det är svårt att acceptera olika åsikter. Dessutom kräver det mycket energi, öppenhet och vilja att lyssna på positiv eller negativ feedback från andra. Därför tror jag att personlig tillväxt är ett arbete i processen för varje individ som är villig att anta utmaningen. Ingen räknar riktigt antalet hinder de möter i sina liv, för allt eftersom åren går fortsätter de bara att staplas på i det oändliga. Jag valde att bara reflektera tillbaka på de hinder som har haft störst inverkan på min karaktär, som att se min äldsta bror gå fram och tillbaka mellan hemmet och en fängelsecell, min pappa dö och ha en autistisk bror.


Den största utmaningen jag har ställts inför hittills är att försöka stödja de instabila och sköra männen i mitt liv. Jag visste att jag alltid skulle komma ihåg den scenen. Jag insåg snart att jag skulle behöva växa upp utan min storebror i mitt liv. Han hade alltid någon typ av smärta som var för komplex för mig att förstå. Jag växte upp av en ensamstående mamma med offentlig hjälp och hade släktingar som antingen var på gatan, i fängelse eller ännu värre, döda. Sammantaget började jag verkligen förkroppsliga optimism och det hjälpte mig att ta mig igenom hela tiden jag väntade på att min bror skulle släppas från fängelset. Genom att göra det bästa av varje dag fick jag fler möjligheter än jag någonsin kunnat föreställa mig. Men åren var inte alltid lätta för mig.


Svårigheten att försöka leva ett ganska normalt liv med ett syskon med funktionsnedsättning är mer utmanande än man skulle kunna tro. Han är inte bara min bror utan min tvilling. Han heter Dante och har en form av autism som gör att han inte kan tala riktiga ord, för det mesta svarar han med ljud. Dante och jag var alltid på två olika nivåer. Som förstfödd verkade Dante som om han kunde allt. Efter att ha varit på jorden i flera månader bestämde han sig för att han kunde gå, prata och kissa på toaletten helt själv. Så en dag runt tiden när vi precis fyllt två år fick min bror diagnosen autism. I flera år har min mamma, min bror och jag levt på hans handikappkontroll bara för att ha våra grundläggande behov och klara oss med hyra varje månad.


Hans beroende verkade så orättvist. Ett av mina största mål i livet är att vara självständig och inte lita på att andra ska leva från dag till dag, speciellt efter att ha sett det första hand med min egen bror. Eftersom hans utmaning också är en utmaning för mig är jag ändå tacksam att jag inte är den som står i hans skor men jag kan inte låta bli att önska att det fanns något jag kunde göra för att bryta honom ur detta mentala fängelse han kommer att sitta i för liv. Jag trodde att vi skulle ha haft mer tid att fixa vårt förhållande. Han var inte den bästa av pappor, men han var definitivt inte den sämsta.


Han var lätt irriterad, men också ständigt ledsen. Hans död fick mig att reflektera över mig själv och hur jag skulle vilja bli ihågkommen. Jag minns ett ögonblick då han och jag hade ett av våra sista samtal. Jag visste genom att han tittade på mig om jag var sugen på ett annat av hans allvarliga samtal om livet. Det handlade om college och planering av min framtid medan jag fortfarande var ung. Han fortsatte att berätta för mig hur han hoppades att jag skulle söka en högre utbildning en dag, oavsett vilka utmaningar jag kan stöta på i den processen. En av hans största ånger var att han aldrig tog examen från gymnasiet.


Min far ville aldrig föreställa sig att ett av hans barn skulle göra samma sak. Han skulle ha varit så stolt över att se att även när jag blev äldre låg mitt huvudfokus fortfarande på akademiker. Jag gör mitt bästa nu för att uppnå de saker som min far och jag pratade om den dagen: inte bara för att det skulle ha gjort honom lycklig, utan för att det kommer att ge mig en mindre ånger i livet. Jag försöker vanligtvis att inte tänka på mina utmaningar för ofta, men jag har kommit fram till att mina utmaningar är det som håller mig motiverad och uthållig för att uppnå mina högsta mål. Jag vägrar låta motgångar krossa mig eftersom det skulle betyda att min familj och jag skulle ha gjort allt detta lidande för ingenting.


Jag lever inte förgäves, jag lever för ett syfte och det är att inspirera människor att vara mer än vad de tror att de är kapabla till. Ingen dag utlovas, men framtiden är alltid full av möjligheter. Karaktärerna som porträtteras i denna roman verkar alla ha sina egna interpersonella problem, men en karaktär verkar sticka ut. John Proctor är en orolig karaktär och fortsätter att bidra till sin egen undergång. Självreflektion hålls och skapas i en individs sinne och fungerar som hur den personen ser sig själv. Vi ser alla oss själva på ett annat sätt än de som ser oss och vi är ansvariga för hur vi ser oss själva. Våra handlingar, övertygelser och vår känsla av tillhörighet bidrar alla till vår självuthållighet.


För jag kan inte ha en annan i mitt liv! För att jag ljuger och skriver under på lögner! För jag är inte värd dammet på fötterna på dem som hänger! Hur kan jag leva utan mitt namn? Jag har gett dig min själ; lämna mig mitt namn! Bara om John Proctor hade varit trogen sin självbild skulle affären vara obefintlig, men hans liv skulle skonas. Media bevakar ständigt frågor om politik och de misstag som begås inom regeringen. Närmare bestämt täcker media för närvarande presidentkandidaten Hillary Clinton, och lögner på lögner hon skapar för att försöka täcka hennes spår.


Mellan John Proctor och Hillary Clinton kan man dra slutsatsen att de är relativa på något sätt. Det är dock bara en som har erkänt sina brott hittills. Kanske om John Proctor tog ansvar för sina handlingar tidigare i boken, skulle återverkningarna av hans handlingar inte bli så allvarliga. Hans misstag började med Abagail Williams och ledde till en nedförspiral eller hal backe, vilket avsevärt förvärrade situationen. Den här livsläxan kan gälla vem som helst, eftersom alla gör misstag. När Proctor äntligen erkänner sin affär med Abagail Williams, visade han att integritet fortfarande fanns inom hans moral. Kraften i hans integritet räddade hans fru Elizabeth från döden. Dessutom drar Proctor slutsatsen att om han håller denna hemlighet kommer han att bete sig som en fegis och slutresultatet skulle bli att förråda sin fru igen.


Idag kan människor utan känsla av integritet kandidera till presidentposten, bli president och misslyckas med att åtalas för överdriven integritetskränkning. Att läsa The Crucible under denna tidpunkt ger en extrem oro för samhället som helhet. I integritet behandlades i en allvarligare fråga än den är idag, och det visar sig helt. Händelserna i degeln, och litteraturen i boken ger sin publik ett annat perspektiv, när en korrelation väl har delegerats i likhet med När jag först började på engelska II, var jag extremt osäker på vad som skulle bli av mig själv och mina framsteg i nästa nivå i ämnet. Jag visste att engelska för mig var ett skakigt ämne, och de mer utmanande hindren i engelska II hade inte misslyckats med att verka ganska skrämmande.


De hinder jag fick möta var inte bara akademiska utan också sociala. Tro inte att jag är den typen av person som håller fast vid människor eller är beroende av att behöva vara med specifika människor för att lyckas. Men det var ganska svårt att inte ha några vänner när man höll ut i ett krävande ämne – ja, åtminstone i mitt fall. Jag kan säga att jag kände mig isolerad under Engelska II, medan jag på engelska hade många vänner som jag hade träffat tidigare eller mycket bekant med. Nu insåg jag att det inte var skadligt att ha några vänner i min engelska klass, men faktiskt fördelaktigt, eftersom jag fick mindre eller ingen distraktion? Trots att jag då och då saknar läxor – vilket jag ber om ursäkt för – kände jag att jag lyckades fokusera mer på att lära mig att bli mer framgångsrik på engelska, särskilt mitt uppsatsskrivande.


Jag kände till all min kunskap om mina tidigare misstag och grunderna Mrs. Mastrobattisto lärde mig under de första veckorna skulle vägleda mig till att lyckas med den första av de ansträngande uppgifterna i English II. De viktigaste sakerna jag lärde mig för att göra detta dokument till en framgång var två saker: relevanta citat och utkast. Relevanta citat var ett måste i denna uppsats, eftersom det fanns många meningsfulla citat i To Kill a Mockingbird, men ändå bara en handfull relevanta som kunde användas för att stödja mina idéer. Det andra stora konceptet utarbetades. Jag skrev många utkast under en vecka – jag tror minst tre. Varje gång formades mitt papper till en ännu bättre form än det förra. Detta hade jag aldrig gjort på engelska. Detta papper betydde mycket för mig eftersom det var det första tecknet på förbättring sedan engelska I och gav mig hopp för resten av året.


Min första analysuppsats hade skrivits med min bättre förståelse för uppsatsstruktur, men den råa kunskapen om hur man skriver kunde inte visas bättre än i mitt första skrivna stycke för året, First Common Assessment on summer reading. Det här stycket visar omfattningen av förmågan för hur jag kunde skriva baserat på vad jag lärde mig från engelska I. Jag kände mig extremt angelägen om att skriva det här stycket vid den tiden; förmodligen på grund av att jag var tvungen att spåra tillbaka information från en bok jag läst fem veckor tidigare eller att jag var tidsinställd. Men som det verkade tog det för lång tid att bearbeta och överkomplicera idéer, vilket slutade i förhastade slut och dåliga analyser. Efter att ha skrivit den här uppsatsen lärde jag mig att inte överkompensera mina idéer med snyggt skrivande och att lägga ner huvudidéerna och analyserna för tidsinställda uppsatser, och att lämna det riktigt fina skrivandet hem, där jag kan skriva så länge jag vill.


Denna upplevelse hjälpte mig senare när jag snart stötte på provuppsatser. När man tänker på kritiska analysuppsatser, minns man vanligtvis en känsla av svårighet och stress. Testuppsatser var stenarna på vägen till akademisk framgång som du kan snubbla och falla på. Testuppsatser fungerade som miniatyranalyspapper utan tillgång till resurser – precis vad du än studerade kvällen innan. Till exempel var min uppsats för mitt test om To Kill a Mockingbird en bomb. Jag kunde inte helt analysera och samla mina tankar i en tydligt skriven uppsats vid den tiden. Som jag sa tidigare, tidsinställda bitar är min svaghet.


Ändå skulle övning med den här typen av stycken ytterligare stärka min förmåga att skriva sådana stycken senare. Det viktigaste som betonas under andra året är att klara CAPT. Det verkade vara mycket stress. Och att öva för det gjorde att det verkade ännu mer intensivt. Jag har aldrig förstått gränserna för att skriva för en uppsats, i så fall hur mycket är för lite eller för mycket. För lite skrivning kan kosta poäng för otillräcklig analys, medan för mycket skrivning innebar poäng för information som kan verka irrelevant eller felaktig. För mig kände jag att när jag övade på CAPT-frågorna kände jag att jag aldrig skrev tillräckligt. Det spelade ingen roll för mig för det här tillfället att tajma tid, men utrymmena som gavs var ganska vilseledande.


Man vill använda så mycket utrymme som möjligt, men ändå förtäta idéerna så att de passar och ändå lägga till allt som behövs. Jag kände mig aldrig säker på mina svar eftersom jag aldrig kunde balansera saker, vare sig fylla ut utrymmet eller lägga in detaljer utan mycket utrymme. Förhoppningsvis kan jag jobba på det i framtiden. Det mesta jag har skrivit var mest negativt. Det beror på det faktum att det tog hela året för mig att mogna i mitt skrivande, och i det faktumet kände jag att jag inte skämdes. Jag var ganska glad över hur allt jag lärde mig av Mrs. Min organisation av idéer, ordstruktur och beskrivningar ledde till höjdpunkten av min engelska klassframsteg.


Jag insåg från detta framgångsrika stycke att jag skapade bättre stycken utifrån det verkliga fokus och erfarenhet som jag ansökte om till detta papper. Den här uppgiften var verkligen min favorit eftersom den tillät mig att på papper minnas en händelse som förändrade mitt liv, men samtidigt tillämpa mina nya färdigheter som författare. Efter att ha skrivit det här stycket känner jag att jag kan ta mig an vad English III än kastar på mig. English II var verkligen en tid av misslyckande, motståndskraft, framgång. Det jag hade gjort fruktansvärt tidigare har jag lagt bakom mig. De misslyckade papperen och otaliga korrigeringar på dem verkar som ett avlägset minne. Jag kan inte säga att jag har blivit perfekt på att skriva - långt ifrån. Men jag vet att jag har kommit långt sedan läsårets början.


Det som en gång var den oroliga nya andraårsstudenten är nu den mer självsäkra andraårsstudenten redo att avsluta året. Jag är skyldig min förbättring till min lärare i engelska II, Mrs. Utan henne skulle jag fortfarande vara en nybliven författare som aldrig skulle veta hur man skriver en mer anständig tidning. Jag hade aldrig något emot hennes hårda betyg, eftersom det var det som fick mig att förbättra min skicklighet och berätta att mina ansträngningar inte gick förgäves. Och även om jag förblir isolerad i år och kommer att vara det nästa år, har jag för avsikt att fortsätta växa och mogna i hopp om att bli skicklig i det jag har kommit för att respektera det engelska språket. Känner jag verkligen mig själv som individ eller behöver jag vara beroende av vad andra människor uppfattar om mig? På något sätt blir en enkel fråga komplex när den följs av en annan fråga eftersom möjliga svar eller idéer blir bredare.


Identitet relaterar till varje val vi gör, och dessa val speglar vilka vi är och vad vi värdesätter. I vårt dagliga liv gör vi val om vad vi gör, till exempel vad vi ska äta, vad vi ska ha på oss, gå till jobbet eller skolan eller ta bussen trots att destinationen bara är tre stationer bort. Varje val vi gör är resultatet av vad vi tror att vi är som person inklusive vad vi värdesätter från våra erfarenheter och de människor som påverkat oss, särskilt vår familj som har varit en del av våra liv sedan dess. Även i det långa loppet har vi val eller beslut som vi behöver för att lösa som att välja våra prioriteringar och mål i livet. Jag växte upp i Filippinerna där samhället är välkänt som kollektivism.


Filippinerna värdesätter mest lojalitet till familjen, utökade familjer och utökade relationer. De flesta filippinska barn i medel- till lågklasser är sannolikt skyldiga att försörja sina föräldrar, syskon, syskonbarn och syskon efter att de avslutat sina studier. Vissa, i allmänhet från lägre klassfamiljer, går direkt på att hitta jobb efter att ha avslutat sin gymnasieutbildning bara för att upprätthålla familjens behov. Jag kom att förstå mer om lönsamhet, produktschemaläggning, såväl som produktdesign. Jag kom också att lära mig om de strategier som är avgörande för att göra ett företag framgångsrikt. Några av strategierna för att göra ett företag framgångsrikt som jag lärde mig inkluderar effektiv ledning av ett företag, rekrytering av kvalificerad individ för att hjälpa till att driva ett företag och sätta upp mål och mål för att diktera riktningen som bör följas av ett visst företag.


Från teammedlemmarnas åsikter blev jag medveten om det faktum att lönsamhet är huvudfokus för varje verksamhet, och att misslyckandet med att uppnå det borde vara en fråga som oroar de personer som är ansvariga för ledningen av ett företag. Jag lärde mig att samarbete och jämlikhet är viktiga aspekter som avgör framgången för alla lag. Jag lärde mig också att med teamarbete kan beslutsprocesser påskyndas och underlättas. Jag insåg att för att kunna vara involverad i beslutsprocessen för något team i framtiden måste jag förbättra min kommunikationsförmåga. Söker du läxskrivhjälp? Klicka på Beställ nu-knappen nedan för att skicka in din uppgiftsinformation. Letar du efter läxskrivningshjälp om Exempeluppsats om självreflektion av en simulering?


Tja, du kan antingen använda provpappret som tillhandahålls för att skriva ditt papper eller så kan du kontakta oss idag för ett originalpapper. Om du letar efter ett uppdrag att lämna in, klicka på BESTÄLL NU-knappen eller kontakta oss idag. Våra professionella skribenter skriver gärna ditt papper från grunden. Vi ser till att uppdragsanvisningar följs, papperet är skrivet från grunden. Om du inte är nöjd med vår tjänst kan du antingen begära återbetalning eller obegränsade ändringar av din beställning helt utan extra betalning. Vi delar inte din personliga information med något företag eller person.


Vi har också sett till att beställningsprocessen är säker; du kan kontrollera säkerhetsfunktionen i webbläsaren. Av konfidentialitetsskäl skickas alla papper till din personliga e-post. Om du har några frågor, kontakta oss när som helst via e-post, livechatt eller vårt telefonnummer. Jag förväntade mig perfektion när det gäller grammatik och jag är nöjd. Föreläsaren är alltid på huvudet men var nöjd med min uppsats. Än en gång, tack så mycket. Vill du att detta provpapper ska skickas till din e-post eller vill du få veckoartiklar om hur du skriver dina uppgifter? Du kan helt enkelt skicka oss din förfrågan om hur du skriver ditt papper så skickar vi en gratis guide via e-post inom några timmar.


Prenumerera gärna nedan! E-postadress: support globalcompose. Öppet alltid. E-post: support globalcompose. com Ring nu! Hem Prissättning Våra skribenter Kontakt Exempelblogg. Exempeluppsats om självreflektion av en simulering. En databas med över miljoner vetenskapliga resurser. Börja din sökning nu. Att dela är: OMSORG. Läxskrivhjälp. Beställ nu Kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med detta uppdrag just nu! Skrivfunktioner. Erfarna författare. Överkomliga priser. Obegränsad och gratis revision. Sekretess Sekretess. Våra kunders omdömen. Jag uppskattar hjälp med uppdraget. Det var svårt för mig men nu är det bra att gå. Inverkan av föroreningar på miljön. Är glad nu att ha genomfört det mycket svåra uppdraget. Kreativa budskapsstrategier. Din skribent gjorde ett bra jobb med revideringarna.


Pappret är nu ok. Etik: Teori och praktik. Tidningen var så engagerande men jag är glad att det är gjort. Kommer att nå dig med fler uppdrag.

No comments:

Post a Comment